Kia Spectra5 Tillförlitlighet

Kia Spectra5 är det bästa valet om du vill ha en liten, kompakt stadsbil med bra kraft och stor användbarhet. Denna kompaktbil tillverkades av Kia Motors mellan 2000 och 2009. På det hela taget är Kia Spectra5 en bekväm, rymlig och rolig bil att köra, vilket gör den till ett roligt fordon att äga.

Översikt

Spectra5 är en 4-dörrars hatchback-kompaktbil som levereras med en 2,0-liters, 4-cylindrig motor som ger 138 hästkrafter. Det finns möjlighet att välja mellan 5-växlad manuell eller 4-växlad automatisk växellåda. Båda dessa omvandlingar kommer att använda samma layout som Spectra5, framhjulsdrift.

Tillförlitlighet

Kia erbjuder en bra pålitlig bil för priset i form av Kia Spectra5. Spectra5 har alltid varit ett pålitligt fordon för att ta med familjen ut eller din dagliga livscykel. Den är billig, bränslesnål och hållbar att köra. Enligt Edmunds har Kia Spectra5 ett betyg på 4,6 stjärnor av 5.

Säkerhet

Den omdesignade Spectra är genomsnittlig när det gäller säkerhetsbetyg och krocktester. IIHS har bedömt Kia Spectra5 som bara acceptabel när det gäller den övergripande utvärderingen av krocktester och säkerhetsfunktioner. Även om Spectra5 levereras med ett komplett komplement av kompletterande krockkuddar är säkerhetsfunktionerna imponerande. Tillsammans med de dubbla frontkuddarna skyddas Spectras framsätespassagerare av sidokrockkuddar monterade på sätena, medan sidokrockkuddar med full täckning för sidogardinskydd skyddar både de bakre och främre passagerarna.

Avskrivningsgrad

Kia Spectra var ett billigt och hållbart fordon att äga och erbjuder bra körning för priset. Därför är avskrivningsgraden för Kia Spectra5 låg. Den har en prognostiserad avskrivningsgrad på cirka 4 % på 5 år.

  BMW M8 Gran Coupe Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Beroende på vilka reparationer som behövs, kostnaden för reservdelar eller förnödenheter och delarnas kvalitet varierar kostnaden för att reparera din 2008 Kia Spectra5. I allmänhet är den uppskattade kostnaden för att underhålla en Kia Spectra5 267 dollar, med ett spann på 95 till 1971 dollar.

FAQ

Är Kia Spectra5 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?
Kia Spectra 5 är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Kia Spectra 5?

Kia Spectra5 är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Midsize

Vad är hästkrafterna i en Kia Spectra 5 och har den en turbo?

Kia Spectra5 har 138 hästkrafter och ett vridmoment på 136 lb-ft. Motorn är en Gas I4 med en cylindervolym på 2,0 liter.

Hur stor markfrigång har Kia Spectra 5?

6,3 tum ( 16 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Kia Spectra5 har 16 x -TBD- tum aluminiumhjul fram och 16 x -TBD- tum aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts