Kia Cadenza Tillförlitlighet

Kia är mest kända för sina bilars prestanda när det gäller ärlighet och komfort. Det är den näst största biltillverkaren i Sydkorea efter Hyundai Motor Company. Kia Cadenza är en fullstor sedan som byggs av Kia. Den lanserades 2010 för att ersätta Kia Opirus. Kia Cadenza är en fyrdörrars SUV.

Översikt

Kia Cadenza 2020 kommer nära toppen av våra stora bilnivåer. Den har en fantastisk prakt inuti, en fantastisk balans av skydd och en mjuk körning. Bilen innehåller en 3,3 liter 294 V6, den mest imponerande bilen som finns i Cadenza. Motorn är baserad på basen i Cadenza partner, Hyundai Azera, och är en Hyundai-monterad bil från Lambda-familjen av bilar. Kia Cadenza 2020 kommer nära toppen av våra stora bilnivåer.

Tillförlitlighet

Duplicering och känslighet av båda reparationerna är ganska vanliga jämfört med alla övriga fordon. Kia Cadenza Reliability Rating är 4,0 av 5,0, vilket placerar sig på fjärde plats av 12 bilar i standardstorlek.

Säkerhet

Säkerheten är en viktig faktor att ta hänsyn till innan du bestämmer dig för att köpa den. Cadenza fick ett ”Top Safety Pick +”-betyg från Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Dess betyg är högt för att förhindra pre-crash. Den är idealisk för motstånd mot ansikte, huvud och stol.

Återförsäljningsvärde

Kia faller till marken när man tittar på de kända biltillverkarna. Med undantag för Kia, deras Soul-modell, listad i topp 25 av alla modeller när det gäller värdeförvaring. Kia Cadenza sjunker med 50 % efter 5 år och har ett femårigt detaljhandelspris på 20 681 dollar.

  Kia Forte Koup Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

KIA Cadenza kommer att kosta cirka 6 189 dollar att underhålla och reparera under de första 10 förvaltningsåren. Detta överträffar den genomsnittliga verksamheten för välkända bilmodeller för 650 dollar. Dessutom finns det en 17,53% chans att Cadenza kommer att behöva betydande reparationer under den tiden. Kia Cadenza har ett genomsnitt på 491 dollar och att en typisk bil kostar 651 dollar per år. Cadenza är mycket billig att underhålla.

FAQ

Är Kia Cadenza en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Kia Cadenza är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Kia Cadenza?

Kia Cadenza är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Vad är hästkrafterna i en Kia Cadenza och har den en turbo?

Kia Cadenza har 290 hästkrafter och ett vridmoment på 253 lb-ft. Motorn är en vanlig blyfri V-6-motor med en cylindervolym på 3,3 liter Bränslesystemet är: Bensin med direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Kia Cadenza har 18 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Vad är det för fel på Kia Cadenza?

Kia Motors America (Kia) återkallar vissa Sportage- och Cadenza-fordon från 2017-2021. Kortslutning i de hydrauliska elektroniska styrenheterna (HECU) kan orsaka en brand i motorrummet. Följden: En brand i motorrummet kan öka risken för skador.

Är en begagnad Kia Cadenza en bra bil?

Kia Cadenza 2014 kan beskrivas som en bra begagnad bil. Kia Cadenza har ett högt tillförlitlighetsbetyg, ett stort antal standardfunktioner samt lugna hastigheter på motorvägen. Cadenza har en utmärkt hantering och acceleration. Det enda problemet med Cadens baksäte är att det inte går att fälla.

  Jaguar E-Pace Tillförlitlighet

Gör de fortfarande Kia Cadenza?

Både Kia Cadenza (och Kia K900) har upphört i Amerika och kommer inte att finnas tillgängliga för modellåret 2021, bekräftar den koreanska biltillverkaren. År 2020 var lyxsedanen K900 med bakhjulsdrift endast tillgänglig för 305 kunder i USA.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts