Karma GS-6 och Revero GT Tillförlitlighet

Karma är ett av de bästa företagen i Irvine när det gäller arbetsmiljö, löner och förmåner, trycket finns där på grund av verksamhetens karaktär. Karma Revero är en extravagansmodulblandning av sportlimousin som produceras av Karma Automotive. Det är en omgjord tolkning av fordonet Fisker Karma. Den första av den nya skapelsen, för modellåret 2017, levererades i september 2016.

Översikt

Fordonslayouten är frontmotor, bakre motor, RWD, 4-passig, 4-dörrars sedan. Motorn driver bilen från 0 till 100 kilometer i timmen på 4,0 sekunder och vidare till en toppfart på 300 km/h. En generator med 231 hk och 236 lbft kan inte ta hand om en elektrisk drivlina med 536 hk och 650 lbft länge efter att batteriet är uttömt, och två domare tömde batteriet tillräckligt för att hastigheten plötsligt ur ingenting skulle sjunka till cirka 60 km/h, en gång mitt i en kurva.

Tillförlitlighet

Den är elektrisk. Det innebär att Revero mestadels körs på batteri och ibland använder en förbränningsmotor för att öka räckvidden, i motsats till att växla mellan motorer hela tiden. Den är inte främst tillförlitlig som andra bilar.

Säkerhet

GS-6 har åtta krockkuddar inklusive dubbla knäkroppar fram och standardutställningen av dynamiska säkerhetsförkortningar. Ramarna för förarhjälp är bra. Alla modeller har som standard övervakning av sårbara sidor, beredskap för korsande trafik bakåt, en kamera för att se hela bilen, parkeringsavståndskontroll, varning för främre kollisioner, varning för start på vägen, torkar med nederbördsdetektering och ett ramverk för kontroll av däcktryck med automatisk inlärning.

  Bästa sedans för långa personer

Återförsäljningsvärde

Bilens återförsäljningsvärde beror på tiden och fordonets skick. Karma GS-6 är billigare än jämfört med andra fordon. Därför har den en högre avskrivningsgrad jämfört med de andra.

Underhåll och reparation

Det är en ny bil. Dess underhålls- och reparationskostnader har inte beräknats ännu. Men i framtiden kommer den att uppdateras.

FAQ

Är Karma GS-6 och Revero GT en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Karma GS-6 och Revero GT är en bakhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Karma GS-6 och Revero GT?

Karma GS-6 och Revero GT är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Cars

Vad är hästkrafterna i en Karma GS-6 och Revero GT och har den en turbo?

Karma GS-6 och Revero GT har 536 hästkrafter och ett vridmoment på 550 lb-ft. Motorn är en el/gasmotor med ett slagvolym på 1,50 Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Direktinsprutning (injektion).

Hur mycket markfrigång har Karma GS-6 och Revero GT?

5,4 tum ( 13,72 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Karma GS-6 och Revero GT har 21 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 21 X 9 tums aluminiumhjul bak.

Är Fisker Karmas bra bilar?

Den har en bra kombination av högteknologi och vacker styling. Den kan köras på bensin eller el, så den är mer mångsidig än en helt elektrisk bil. Komfort 4,0 är betyget (av 5).

Är karma Revero GT en hybridbil?

Karma-utbudet för 2021 omfattar en enda, slående designad och lyxigt inredd sedan med tre drivmedelsalternativ. GS-6 drivs med en plug-in hybriddrift. Företaget hävdar att Revero GT kommer att ha en plug-in hybriddrift och erbjuda betydligt mer prestanda än GS-6.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts