Jeep Liberty Tillförlitlighet

Jeep kommer från den taktiska termen GP, som står för General Purpose Vehicles. Varumärket är prestigefyllt för sin förmåga att ständigt skapa fantastiska 4×4, SUV:er och gå 4×4-promenadfordon. Jeep Liberty, eller Jeep Cherokee utanför Nordamerika, är en mindre SUV som levererades av Jeep under modellåren 2002-2012 för amerikanska konsumenter. Det var den minsta av Jeeps SUV:er med 4 ingångar tills de fordonsbaserade 4 ingångarna Compass och Patriot dök upp för 2007. Liksom XJ Cherokee innehöll Liberty en utveckling av enkroppsbyggnaden.

Översikt

Jeep liberty är försedd med 3,7L ”Power-Tech” V6-motor som producerar 210 styrka kopplad till en 4-växlad automatisk växellåda. Jeep liberty använde dock en 2,4L I4-motor som gav cirka 150 styrka med en 4-växlad automatisk växellåda.

Tillförlitlighet

Jeep Liberty har fått normala poäng på alla viktiga tillförlitlighetsbedömningar. Jeep Liberty har fått normala poäng på alla viktiga tillförlitlighetsbedömningar. RepairPal ger den ett betyg på 3,5 av 5, vilket placerar den på fjortonde plats av 26 medelstora SUV:er.

Säkerhet

Säkerhet är det viktigaste alternativet när man köper ett fordon. Antiblockering av plattbromsar, ljudreglering, dynamiska huvudbegränsningar fram, elektronisk rollmoderation och sidoskyddsairbags är i stort sett standard på Jeep Liberty 2010. National Highway Traffic Safety Administration gav Liberty ett idealiskt femstjärnigt betyg i både främre och sidovägares krocksäkerhet.

Återförsäljningsvärde

En Jeep Liberty från 2012 har en långtidsavskrivning på 14 %. På 5 år räknar man med att dess värde kommer att minska med ungefär 1 277 dollar från den nuvarande kostnaden på cirka 9 121 dollar ner till 7 844 dollar.

  Honda Element Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Den normala absoluta årliga kostnaden för underhåll och reparation för en Jeep Liberty är 674 dollar, jämfört med en normal kostnad på 573 dollar för SUV:er av genomsnittlig storlek och 652 dollar för alla fordonsmodeller.

FAQ

Är Jeep Liberty en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jeep Liberty är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Jeep Liberty?

Jeep Liberty är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificering för denna bil är: 4WD Sport Utility Vehicle

Vad är hästkrafterna i en Jeep Liberty och har den en turbo?

Jeep Liberty har 210 hästkrafter och ett vridmoment på 235 lb-ft. Motorn är en Gas V6 med en cylindervolym på 3.7L/ Bränslesystemet är: Det finns en elektronisk bränsleinsprutning.

Hur mycket markfrigång har Jeep Liberty?

7,8 tum ( 19,81 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Jeep Liberty har 18 x 7,0 tums aluminiumhjul fram och 18 x 7,0 tums aluminiumhjul bak.

Vilket är det bästa året för Jeep Liberty?

Modellåret 2009 är vårt favoritår för Jeep Liberty. Det var den andra generationen av Liberty och har toppklassiga säkerhetsbetyg, modern teknik och framför allt är den lätt att använda.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts