Jaguar XKR / XKR-S Tillförlitlighet

Jaguar är Jaguar Land Rovers märke för extravaganta fordon, en brittisk världsomspännande fordonstillverkare med basläger i Whitley, Coventry, England. Jaguar XKR/XKR-S är den andra och sista åldern av Jaguar XK 2+2 tusen sightseer som produceras och marknadsförs av den brittiska biltillverkaren Jaguar Cars under inredningsuppdraget X150. Fastbackbilen med tre ingångar dök upp på bilsalongen i Frankfurt 2005 med sin arketypens 4,2-liters V8-motor, och cabrioleten med två ingångar dök upp 2006 på North American International Auto Show. XKR-S anklagas för att vara den snabbaste och mest förarcentrerade Jaguar som någonsin tillverkats.

Översikt

Jaguar hävdade att denna nya form var den snabbaste skapelsen Jaguar någonsin vid tidpunkten för presentationen, med en maxhastighet på 299 km/h (186 mph) och en hastighet från 0-97 km/h (60 mph) på 4,2 sekunder (0-100 km/h (62 mph) på 4,4 sekunder). Jaguar XKR Coupe är en otroligt snabb och rolig bil att köra tack vare sin karismatiska kompressorladdade V8 och sportiga hantering. Den är mer involverande än en Mercedes SL63 AMG och en BMW M6 och har mer klass än båda.

Tillförlitlighet

Reliability Index placerade Jaguar på 29:e plats av 39 på sin orubbliga kvalitetslista. De gav dessutom Jaguar en orubblig kvalitetslista på 171. Detta är verkligen inte en otrolig poäng (ju lägre poäng desto bättre), och ligger en avsevärd mängd under affärsnormen.

Säkerhet

Jaguar har minskat sina bekymmer till 123 problem per 100 fordon, detta är en minskning från 173 föregående år, vilket är en allvarlig prestation. Dependability Index placerade Jaguar på 29:e plats av 39 på sin obevekliga kvalitetstabell. De gav dessutom Jaguar en obeveklig kvalitetsfil på 171.

  Jaguar XF Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

En Jaguar XKR / XKR-S kommer att avskriva 61 % efter 5 år och har ett 5-årigt återförsäljningsvärde på 24 894 dollar.

Underhåll och reparation

Den uppskattade kostnaden för att underhålla och reparera en Jaguar XKR / XKR-S ligger mellan 95 och 4696 dollar, med ett genomsnitt på 437 dollar.

VANLIGA FRÅGOR

Är Jaguar XKR / XKR-S en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jaguar XKR / XKR-S är en bakhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Jaguar XKR / XKR-S?

Jaguar XKR / XKR-S är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Minikompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Jaguar XKR / XKR-S och har den en turbo?

Jaguar XKR / XKR-S har 550 hästkrafter och ett vridmoment på 502 lb-ft. Motorn är en Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,0 liter Bränslesystemet är: Det är en direktinsprutning av bensin.

Hur mycket markfrigång har Jaguar XKR/XKR-S?

3,9 tum ( 9,91 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Jaguar XKR / XKR-S har 20 X 9 tum smidda aluminiumhjul fram och 20 X 10,5 tum smidda aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts