Hyundai Venue Tillförlitlighet

Hyundais tillförlitlighetssiffror och överkomliga priser gör den till ett bra val av budgetbilar. Venue är en annan kompakt SUV från Hyundai Motors. Det var Hyundais minsta crossover-SUV globalt sett före Casper. Venue erbjuder många funktioner i en bra prisklass och kommer dessutom med framhjulsdrift.

Översikt

Den 5-dörrars SUV:n är genomsnittlig när det gäller dimensioner jämfört med sina konkurrenter, men SUV:n ger tillräckligt med komfort för längre såväl som tillfälliga turer. Förvaringsutrymmet är också pålitligt. Venue finns i olika transmissionsutformningar, inklusive en 5-växlad manuell, 6-växlad manuell, 6-växlad automatisk, 7-växlad DCT CVT. Motorn har också olika varianter men den bästa av dem är 1,0L Kappa II T-GDi3, som ger bra prestanda.

Tillförlitlighet

Hyundai är ett av de bästa valen när det gäller hållbarhet och tillförlitlighet. Venue är också en pålitlig SUV med många funktioner och utmärkt körkvalitet. När det gäller tillförlitlighetsbetyg lyckades Venue få 78 av 100 i förutspådd tillförlitlighet. Den enda oroande frågan i Venue är SX-DCT-uppvärmning.

Säkerhet

Säkerhet har alltid varit en av de viktigaste faktorerna att vara orolig för när man köper ett nytt eller begagnat fordon. Hyundai är känt för sina goda säkerhetsfunktioner och pålitliga säkerhetsåtgärder. Venue har fått 4 stjärnor i säkerhetsbetyg av NCAP. SUV:n är också utrustad med alla nödvändiga förarassistansfunktioner.

Avskrivningsgrad

Hyundai förlorar vanligtvis inte mycket av sitt värde jämfört med andra konkurrenters märken på grund av dess kontinuerligt höga efterfrågan på marknaden. Venue när det gäller avskrivningsgraden är ganska tillfredsställande då den förlorar bara 47 % av sitt ursprungliga värde efter 5 år, vilket anses vara bra.

  Ford Mustang Shelby GT500 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Överkomliga underhålls- och reparationskostnader är en av Hyundais pluspoäng genom åren. När fordonet tas om hand på ett bra sätt kräver det inga komplicerade reparationer. Underhålls- och reparationskostnaden för Venue är cirka 7 761 dollar under de första 10 åren.

FAQ

Vad är det för fel på Hyundai venue?

Prestandan hos Hyundai Venue är inte särskilt bra. Den kan bara producera 121 hästkrafter och många gillar inte den yttre stilen eller interiören. 2021 års Hyundai Venues lilla lastutrymme och trånga baksäten är två av de största bristerna.

Är Hyundai Venue en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Hyundai Venue är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Hyundai Venue?

Hyundai Venue är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bilar i mellanstorlek: Denna bil är klassificerad enligt följande: ”Bilar i mellanstorlek”.

Vad är hästkrafterna i en Hyundai Venue och har den en turbo?

Hyundai Venue har 121 hästkrafter och ett vridmoment på 113 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 liter Bränslesystemet är: MPI.

Hur stor markfrigång har Hyundai Venue?

6,7 tum ( 17,02 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Hyundai Venue har 17 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Hyundai Venue framgångsrik?

När den lanserades var Hyundai Venue en stor framgång i Indien. Den ökande konkurrensen har påverkat försäljningen av detta fordon. Detta är skäl att ompröva att köpa Hyundai Venue.

  Jaguar F-Pace SVR Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts