Hyundai Palisade Tillförlitlighet

Hyundai får nu framgång och berömmelse för kända nya tillförlitliga modeller av SUV:er. Hyundai Palisade är också en mellanstor crossover-SUV som debuterade 2018. Palisade är också känd som den idealiska roadtrip-bilen är den största i Hyundais flotta. Palisade ger god konkurrens för Kia Telluride på marknaden.

Översikt

Palisade är en 5-dörrars SUV med en 3,8-liters V6-motor som ger rikligt med kraft och acceleration. Den 8-stegs automatiska växellådan backas upp av en 291 hästkrafter stark V6-motor. Palisade finns i olika varianter som bas SE, mellannivå SEL, limited och kalligrafi. Palisade är inriktad på en upplevelse i en högre klass och med sin begränsade utrustningsnivå är det många som förväxlar den med andra lyxbilar.

Tillförlitlighet

Hyundai Palisade rankas som nummer 1 bland mellanstora SUV:er. 2021 års modell av Palisade har en förutspådd tillförlitlighetspoäng på 81 av 100, av J.D. Power. Enligt detta tillförlitlighetsbetyg kan Palisade anses vara ett bra alternativ för alla typer av körningar. Den kraftfulla motorn och den stabila, smidiga körningen gör Palisade till ett pålitligt val.

Säkerhet

SUV:erna från Hyundai är odjuret när det gäller säkerhetsprestanda. Precis som sina medmodeller lyckas Hyundai Palisade också få toppbetyg från NHTSA. Palisade får ett övergripande säkerhetsbetyg på 5 av 5 stjärnor, i både frontal- och sidokrockstester. Med sådana säkerhetsåtgärder, funktioner och betyg har efterfrågan på den här SUV:n varit fortsatt hög från början av året.

Avskrivningskostnad

Totalt sett rankas Hyundai-märkets fordon på 14:e plats när det gäller att hålla sitt värde eller återförsäljningsvärde. Avskrivningskostnaden för Hyundai Palisade uppskattas dock till cirka 47 % efter 5 år.

Underhåll och reparation

Underhålls- och reparationskostnaden för Hyundai har alltid varit lägre än andra konkurrerande märken. När det gäller Palisade beräknas underhålls- och reparationskostnaden under de första 10 åren vara cirka 8 180 dollar.

FAQ

Är Hyundai Palisade en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Hyundai Palisade är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Hyundai Palisade?

Hyundai Palisade är en bil med 7 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Standard SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Hyundai Palisade och har den en turbo?

Hyundai Palisade har 291 hästkrafter och ett vridmoment på 262 lb-ft. Motorn är en vanlig blyfri V-6-motor med en cylindervolym på 3,8 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

  Chevrolet Camaro Z/28 tillförlitlighet

Hur stor markfrigång har Hyundai Palisade?

7,9 tum ( 20,07 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Hyundai Palisade har 20 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Hyundai Palisade problem med växellådan?

Dessa problem är ofta lätta att märka. 2020 Hyundai Palisade Transmissionsproblem kan vara växlingsfördröjningar eller hoppande eller gnisslande vid acceleration, bilen skakar på vägarna, visslande ljud eller en brinnande lukt som kommer från under huven.

Vilket är bättre Telluride eller palisade?

Om du letar efter en SUV som är bekväm, prisvärd och kan transportera upp till åtta personer är Kia Telluride 2022 rätt fordon. Hyundai Palisade 2022 har mycket utrymme, är prisvärd, rymlig, bekväm och pålitlig.

Är Palisade en CVT?

Växellådorna är olika för Ascent och Palisade. Ascent har en CVT-transmission medan Palisade har en automatlåda. En CVT-transmission kan kännas mycket tråkigare än själva växlingsarbetet. Många förare älskar ljudet av växlarna.

Vilka problem har Hyundai Palisade 2021?

NHTSA fick flest klagomål från fordonsägare om elsystemet, strukturen och sikt/torkare. Hyundai Palisade 2021, en SUV med tre rader, är utformad för att ge förstklassig stil och ett rimligt pris.

Vad är det för fel på Hyundai Palisade?

Sprickande vindrutor är det vanligaste problemet. En invånare i 2020 Palisade berättade hur deras vindruta sprack efter att ha reparerats för tredje gången.

Är Hyundai Palisade en lyxbil?

Hyundai Palisade SUV är en klass över och uppnår det nästan. Det är särskilt imponerande på de övre trims, där dess kabin lätt skulle kunna misstas för en av Genesis lyxbilar. Det är inte en Genesis, trots sitt utseende och sin känsla. I stället delar den sin plattform med den lika utmärkta Kia Telluride.

Är Hyundai Palisade värd det?

Hyundai Palisade SUV är mycket bra. Palisades V6-motor ger mycket kraft och acceleration. Palisade körs bra även på grova vägar och är lätt att köra. Palisades hytt är bland de bästa i sin klass. Dess övre trims är jämförbara med lyxiga SUV:er.

  Hyundai Elantra Touring Tillförlitlighet

Är Palisade en fullstor SUV?

Palisade SUV är en fullstor SUV som utformades med lyx och komfort i åtanke. Den har bekvämt plats för sju till åtta personer och har gott om utrymme för ytterligare last. Palisade, en helt omgjord Hyundai Santa Fe XL, finns i fyra trims.

Vilken SUV är jämförbar med Palisade?

2021 Palisade har ett brett utbud av funktioner som gör att den sticker ut mot mellanstora SUV:er som Honda Pilot, Volkswagen Atlas eller dess koncernsyskon Kia Telluride. Palisades 3,8-liters V6-motor med 3,8 liter producerar 291 hästkrafter och 262 pund ft.

Har Hyundai sittplatser på tredje raden?

Sittplats på tredje raden: Hyundai Palisade 2021 är ett annat alternativ där du kan ta kontroll över den nya Hyundai med sittplatser på tredje raden. Kontakta Underriner Hyundai om du letar efter en Hyundai Santa Fe eller en Hyundai SUV med en tredje rad.

Har Hyundai Palisade en 360-kamera?

Hyundai Palisade 2022 är ett annat alternativ som gör att du kan ta kontroll över den nya Hyundai med plats på tredje raden. Kontakta Underriner Hyundai om du letar efter en Hyundai Santa Fe eller Hyundai SUV med en tredje rad.

Kommer det att finnas en 2022 Hyundai Palisade?

Hyundai Palisade 2022 går in i det nya modellåret utan några större förändringar. Övervakning av döda vinklar är nu standard på basutrustningen SE. 2022 års Palisade-modell är en carryover. Palisade 2020 introducerades i mellansegmentet som en helt ny modell.

Håller Palisades sitt värde?

En Hyundai Palisade kommer med största sannolikhet att värderas ned med cirka 47 % efter 5 år.

Varför är Palisade så populär?

Hyundai Palisade 2022:s största fördel är dess förmåga att transportera flera passagerare samtidigt. Det finns två sätesrader med plats för tre personer i varje. Den kan transportera åtta personer. Den befinner sig i en klass som endast ett dussintal andra mellanstora SUV:er finns i, och det är ett bra val.

  Hyundai Elantra Tillförlitlighet

Är Hyundai Palisades mycket efterfrågad?

Hyundai Palisade är sedan starten mycket efterfrågad bland amerikanska bilköpare. Den stora SUV:n var den fjärde mest sålda modellen hos biltillverkaren i augusti 2021. Varje månad exporterar fabriken 6 000-7 000 Palisade-enheter till Amerika. Efterfrågan ligger på mellan 8 000 och 9 000 enheter.

Är Palisades bra bilar?

Hyundai Palisade SUV är mycket bra. Palisades V6-motor ger mycket kraft och acceleration. Palisade körs bra även på grova vägar och är lätt att köra. Palisades hytt är bland de bästa i sin klass. Dess övre trims är jämförbara med lyxiga SUV:er.

Vilken bil kan jämföras med Palisade?

Hyundai Palisade och Kia Telluride är mycket lika varandra. Medan Telluride är mer rock and roll är Palisade inriktad på jakt. Subaru Ascent, en annan nykomling i segmentet, har standard fyrhjulsdrift men en mindre motor med mindre utrymme.

Har Hyundai Palisade en heads-up-display?

Vissa utrustningsnivåer av Hyundai Palisade 2022 har en head-up display. SE och SEL har inte det här alternativet. Trimmorna Limited och Calligraphy har dock heads-up-displayen som standard.

Har Hyundai Palisade fjärrstart?

Fjärrstart: För nyckellös start ingår en nyckelknippa i Palisade. Fobben innehåller också dina standardknappar för lås, upplåsning och panik, samt knappen för elektrisk baklucka, fjärrstart och strömknapp. Med fjärrstart kan du starta bilen på distans. Stäng av ditt fordon på distans med den här funktionen.

Vad täcks av Hyundais drivlinjegaranti?

Täcker reparation eller utbyte av drivlinjekomponenter (dvs. utvalda motor- och transmissions-/transaxelkomponenter), som ursprungligen tillverkats eller installerats av Hyundai och som är defekta med avseende på material eller fabrikstillverkning, vid normal användning och normalt underhåll.

Har Hyundai Palisade adaptiv farthållare?

Hyundai SmartSense säkerhetsteknik är en höjdpunkt på Hyundai Palisade. Den erbjuder en anmärkningsvärd lista med funktioner, bland annat adaptiv farthållare, automatisk nödbromsning och Lane Keep Assist.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts