Hyundai Elantra Touring Tillförlitlighet

Hyundais filosofi att tillverka praktiska, prisvärda och pålitliga bilar återspeglas verkligen i Elantra Touring. Elantra Touring är en bra pålitlig bil enligt sin prisklass och sina egenskaper. Den småskaliga hatchback av vagnstyp har varit folks favorit länge.

Översikt

Elantra Touring är en fyrdörrars vagn med plats för upp till fem passagerare och gott om utrymme i lastutrymmet. Den framhjulsdrivna Touring har en 2.0L Inline-motor med 5-växlad manuell växellåda som räcker till 138 hästkrafters prestanda. Elantra Touring finns i två utrustningsnivåer GLS och SE. Utrustningsnivån SE innehåller alla funktioner i GLS och lägger till några extra funktioner som soltak, uppvärmda framsäten och sportväxel.

Tillförlitlighet

Hyundai anses vara bra för sin tillförlitlighet på grund av låga underhållskostnader och utmärkta säkerhetsfunktioner. Elantra Touring är rymligare än alla andra små hatchbacks. Den har ett bra tillförlitlighetsbetyg på 4,0 av 5,0.

Säkerhet

Hyundaibilar brukar anses vara de säkraste bilarna att köra runt i. Elantra Touring gör inte heller någon besvikelse när det gäller säkerhetsbetyg. Touring fick ett perfekt femstjärnigt betyg för skydd mot frontalkollisioner vid regeringens krocktester. Trots att Elantra Touring är en hatchback av wagon-typ har den alla viktiga säkerhetsfunktioner som krockkuddar, traktionskontroll och förarassistans.

Återförsäljningsvärde

Nästan alla fordon från Elantra-serien håller ofta ett bra återförsäljningsvärde. Detsamma gäller för Elantra Touring, den har utgått nu. Så om du äger en sådan, ta väl hand om den eftersom den kan ge dig god tur tillbaka i framtiden eftersom det fortfarande finns en efterfrågan på Elantra Touring på marknaden.

  Hyundai Accent Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Vi känner Hyundai för pålitlighet, eftersom de flesta av dess modeller kräver lite underhåll. Elantra Touring är ett annat exempel på ett pålitligt fordon från Hyundai eftersom den kostar 476 dollar i genomsnitt på ett år för underhåll och reparation. Underhållskostnaden kan dock variera beroende på fordonets plats och skick.

FAQ

Är Hyundai Elantra Touring en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Hyundai Elantra Touring är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Hyundai Elantra Touring?

Hyundai Elantra Touring är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small Station Wagon

Vad är hästkrafterna i en Hyundai Elantra Touring och har den en turbo?

Hyundai Elantra Touring har 138 hästkrafter och ett vridmoment på 136 lb-ft. Motorn är en Gas I4 med en cylindervolym på 2.0L/ Bränslesystemet är: MPI.

Hur stor markfrigång har Hyundai Elantra Touring?

5,9 tum ( 14,99 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Hyundai Elantra Touring har 17 x 7,0 tums aluminiumhjul fram och 17 x 7,0 tums aluminiumhjul bak.

Är Hyundai Elantra Touring en bra bil?

Ja! Elantra Touring är mycket populär bland köparna, särskilt de som behöver en rymlig bil men inte vill kompromissa med stilen. De är lätta att underhålla och pålitliga. Touring kunde nå 60 mph på bara 9 sekunder på vägen. Touring var mycket stabil och smidig, med en tyst kabin som gjorde den till en utmärkt motorvägskryssare.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts