Hyundai Elantra Sport Tillförlitlighet

Hyundai har alltid påverkat fordonsmarknaden på ett fantastiskt sätt. Elantra Sport är ännu ett exempel på deras förändrade tillförlitlighet och hållbarhet. Elantra Sport är ett trevligt genombrott från Elantra-serien som erbjuder alla de funktioner man kan förvänta sig av en mellanstor sedan. Jag har ett välkänt Hyundai för att tillverka prisvärda bilar och Elantra Sport är också ett prisvärt alternativ i sin klass med klar marginal.

Översikt

Elantra Sport erbjuder en sportig design och prestanda. När det gäller prestanda är Elantra sport en högpresterande framhjulsdriven modell av Elantra. Den turboladdade 1,6 L Inline-Four-motorn producerar cirka 201 hästkrafter, vilket gör det möjligt att accelerera från 0 till 60 mph på bara 6,8 sekunder.

Tillförlitlighet

Elantra har många lättanvända och obligatoriska funktioner som gör den till ett av de bra pålitliga och prisvärda fordonen. Elantra Sport erbjuder många funktioner med sportbilsprestanda, en av dem är dess förutspådda tillförlitlighetsbetyg, som är 80 av 100, vilket anses vara bra.

Säkerhet

Hyundai är ett säkert varumärke eftersom de fortsätter att inkludera nödvändiga funktioner i alla sina fordon. När det gäller säkerhetsfunktioner och betyg har Elantra Sports fått ett övergripande 4-stjärnigt betyg. Karossen är solid och pålitlig nog att klara av alla kollisioner. Den har också aktiva säkerhetsfunktioner som kollisionsvarningar, automatisk energibromsning och förarassistans.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden för Hyundai Elantras förutspåddes inte vara särskilt mycket högre. Elantra sport har också en låg avskrivningsgrad på grund av ständigt stigande priser, eftersom den förlorar bara 47 % av sitt ursprungliga värde på 5 år.

  Hyundai Elantra Touring Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Värden för underhålls- och reparationskostnader är också ganska viktiga för att bedöma bilars tillförlitlighet. Underhållskostnaden varierar beroende på fordonets skick. Som under sitt första år kommer underhålls- och reparationskostnaden för en helt ny Elantra Sport att vara endast 394 dollar.

FAQ

Är Hyundai Elantra Sport en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Hyundai Elantra Sport är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Hyundai Elantra Sport?

Hyundai Elantra Sport är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bilar i mellanstorlek: Denna bil är klassificerad enligt följande: ”Bilar i mellanstorlek”.

Vad är hästkrafterna i en Hyundai Elantra Sport och har den en turbo?

Hyundai Elantra Sport har 201 hästkrafter och ett vridmoment på 195 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,6 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Hyundai Elantra Sport?

14,4 kubikfot ( 0,408 m3 )

Hur stor markfrigång har Hyundai Elantra Sport?

5,5 tum ( 13,97 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Hyundai Elantra Sport har 18 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts