Hyundai Accent Tillförlitlighet

Hyundai är känt för att tillverka pålitliga bilar med samma egenskaper som de dyraste bilarna, men till ett mer överkomligt pris. Hyundai accent är en klassisk subkompakt bil med otrolig bränsleekonomi. Även i en överkomlig prisklass ger Accentens exteriör och interiör en premiumkänsla.

Översikt

Hyundai accent är ett komplett paket med unik komfort, stil och avancerad teknik med utmärkta säkerhetsfunktioner. Hyundai accent är en sedan som fortsätter internationellt sedan 1994. I vissa delar av världen har den dock avvecklats på grund av minskad marknad. Hyundai Accent har en 1,6-liters 4-cylindrig D-CVVT-motor med 4 cylindrar. Motorn kan producera 120 hästkrafter, som kan gå från 0 till 60 på 7,5 sekunder.

Tillförlitlighet

Tillsammans med de viktigaste egenskaperna är tillförlitligheten också en viktig faktor för att människor ska kunna vara säkra på att deras fordon fungerar. Hyundai Accent presterar bra när det gäller tillförlitlighetsbetyg och har ett förutspått betyg på 90 av J.D. Power. Den är också känd som det mest tillförlitliga fordonet i sin klass. Med rätt underhåll kan Hyundai Accent hålla upp till 200 000 mil runt 15 år av god körning, vilket låter tillräckligt för köpet.

Återförsäljningsvärde

När det gäller återförsäljningsvärdet är Hyundai-bilarna lite genomsnittliga; inte de sämsta, men inget om heller. Enligt en uppskattning värderar Hyundai Accent cirka 55 procent av sitt ursprungliga värde efter 5 år. Detta är inte så bra, men kan ändå vara normalt för dess prislapp och prestanda.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner och betyg spelar också en viktig roll när det gäller en bils tillförlitlighet. 2011 års Hyundai Accent-modell presterade bra i ANCAP:s säkerhetsbedömning med ett totalresultat på 35,6 av 37 och lyckades få ett 5-stjärnigt betyg. Bilen är välbyggd och har viktiga säkerhetsfunktioner som krockkuddar, låsningsfria bromsar, bromsassistans och EBD.

  Honda Fit EV Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Hyundai Accent är en effektiv och prisvärd sedan med en genomsnittlig underhållskostnad på cirka 444 dollar per år. Kostnaden är ganska acceptabel eftersom det är ett ekonomiskt fordon. Reparation är också överkomligt, men med rätt underhåll blir det mindre behov av reparation.

FAQ

Är Hyundai Accent en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Hyundai Accent är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Hyundai Accent?

Hyundai Accent är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Hyundai Accent och har den en turbo?

Hyundai Accent har 120 hästkrafter och ett vridmoment på 113 lb-ft. Motorn är en vanlig blyfri I-4-motor med en cylindervolym på 1,6 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Port/Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Hyundai Accent?

13,7 kubikfot ( 0,388 m3 )

Hur stor markfrigång har Hyundai Accent?

5,5 tum ( 13,97 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Hyundai Accent har 17 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Håller Hyundai Accents länge?

Regelbundet underhåll ser till att din Hyundai Accent håller i minst 200 000 mil. En Hyundai Accent håller i ungefär 15 år om du kör i genomsnitt 13 500 mil per år. Fortsätt läsa för att se hur Hyundai Accent står sig i jämförelse med liknande subkompakta bilar.

Vilken är bättre Hyundai Accent eller Elantra?

Elantra har med sina 147 hästkrafter en högre effekt än Accent. Accent är en bra bil när det gäller bränsleekonomi, med en 41 MPG highway och 33 MPG city. Accent kostar dig cirka 5 000 dollar mindre och låter dig spara tid genom att inte besöka bensinstationen lika ofta.

  Buick Encore GX Tillförlitlighet

Vilken är bättre Hyundai Accent eller Toyota Vios?

Accent är den bättre modellen eftersom den är något längre än Vios och har en bredare hjulbas. Accent är 15 mm längre än Vios och dess hjulbas är 50 mm längre. Toyota Vios är 1 mm bredare än den andra, trots att den är lika hög.

Finns det en Hyundai Accent 2022?

Ja, nästa generation av Accent kommer att släppas. Den kompakta sedanen för att leva stort.

Är Hyundai lika pålitlig som Toyota?

Med sin lägre begränsade garanti på 5 år/60 000 mil för drivlinan ligger Toyota långt efter Hyundai. Hyundai är det märke du ska välja om du vill ha ett pålitligt och långlivat fordon.

Vad är jämförbart med Hyundai Accent?

Den är upp mot Nissan Versa, Chevrolet Sonic Sedan och Toyota Yaris Sedans.

Äger Hyundai Kia?

Kia Motor Group och Hyundai Motor Group är oberoende företag, men Hyundai Motor Group är moderbolag för Kia Motors. Både Hyundai och Kia har sina egna varumärken för att producera sina fordon.

Har Hyundai Accent uppvärmda säten?

Accent har plats för fem personer. Standardutrustningen omfattar tygklädsel. Du kan också få uppvärmda framsäten.

Är Hyundai Accent en bra bil?

Hyundai Accent är en bra subkompaktbil. Accent har en bränsleekonomi över genomsnittet, bekväma baksäten för vuxna och ett av de bästa förutspådda tillförlitlighetsresultaten i sitt segment.

Har Hyundai Accent stöd för Android Auto?

Hyundai Accent stöder Android Auto, vilket gör att du kan få tillgång till Android-appar som YouTube Music, Google Maps, Waze och Spotify från bilens infotainmentskärm. Med Google Assistant kan du ringa samtal, skicka meddelanden och använda röstkommandon för navigering.

  Hyundai Elantra Tillförlitlighet

Är Hyundai Accent en lyxbil?

Vi skulle inte kalla den för en lyxbil. Hyundai är en biltillverkare som är bra på att få in den nya tekniken som lyxmärken, trots att de har en lägre prisnivå.

Har Hyundai Accent automatisk växellåda?

Hyundai Motor har skapat en 7-växlad dubbelkopplingslåda (7DCT), som används i flera av företagets senaste modeller, till exempel den nya generationen i30. Den 7-växlade DCT möjliggör sportiga körprestanda och växling av växlar på bråkdelen av en sekund.

Har en Hyundai Accent farthållare?

Hyundai Accent har farthållare på både SE- och GS-modellerna med automatisk växellåda. Den här funktionen finns som tillval för Accent GLS genom att köpa ett premiumpaket. Den är dock inte standard. Använd de högersidiga knapparna på ratten för att hitta farthållaren.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts