Hur många platser har BMW iX3?

BMW ix3 är ett av de senaste tillskotten i det ständigt växande BMW-utbudet av helelektriska bilar. Denna SUV har liknande egenskaper som BMW X3, men till skillnad från den senare drivs den av batterier och inte av bensin. Men hur många platser har BMW ix3?

BMW ix3 kommer med 5 sittplatser. Dessutom har den ett stort lastutrymme som gör den mycket praktisk. Om du är en offroadare är detta dock inte SUV:n för dig eftersom den är ganska lägre. Sammantaget har BMW ix3 toppfunktioner som du kan önska dig i en lyxig helelektrisk SUV.

Vad gör BMW ix3 till en enastående bil?

Elbilar är framtiden. Trots att BMW ix3 är en helt elektrisk bil har den ändå flera funktioner som gör att den sticker ut från konkurrenterna. Här är några av de funktioner som gör att BMW ix3 sticker ut från resten:

Panoramaglas-soltak

Panoramaglas-soltaket gör att BMW ix3 ser ännu mer spektakulär ut. Förutom att släppa in naturligt ljus släpper soltaket också in frisk luft. Dessutom är det smidigt att använda glas-soltaket eftersom det öppnas eller stängs automatiskt med en knapptryckning eller en fordonsnyckel.

Sportstolar

Trots att interiören i BMW ix3 är lyxig är det sportsätena som får den att se överjordisk ut. Sätena är tillverkade av Vernasca-läderklädsel som ingår som standard. Dessutom har bilen aluminiumrombicle mörka inredningslister som ger en touch av lyx.

Utmärkt cockpit

Som vanligt har BMW ix3 en användarvänlig cockpit som garanterar att föraren får en ultimat körupplevelse. Den mest framstående funktionen i cockpiten är den 12,3-tums helt digitala instrumentdisplayen med en 12,3-tums pekbar kontrolldisplay.

  Vem får flest tjejer - BMW eller Mercedes?

BMW intelligent personlig assistent

En annan funktion som sticker ut i den helelektriska SUV:n BMW ix3 är BMW:s intelligenta personliga assistent. Den här funktionen gör att det blir roligt, njutbart och smidigt att köra ix3. Detta beror på att den här funktionen ger röstigenkänning och kontroll och interagerar med både passagerare och förare. Dessutom har den röstkommandon.

Laddningssladd och 1 års BMW-laddningskort.

BMW ix3 levereras också med ett flexibelt laddningssystem tillsammans med laddningssatser som består av kablar och laddare. Som ett resultat av detta kan du ladda din bil var som helst, oavsett om det är på kontoret, hemma eller på resande fot. Dessutom erbjuder laddsystemet en exceptionell laddningskapacitet eftersom det har en snabbladdningsutgång på 150 kW.

Digital nyckel

En unik men utmärkt teknik som BMW ix3 har är den digitala nyckeln. Den här nyckeln gör det möjligt för användarna att låsa eller låsa upp sin bil utan någon nyckel. Tack vare den digitala nyckeln, som kommer i form av en app på iPhone och använder NFC-teknik för att låsa och låsa upp bilen. Allt användaren behöver göra är att hålla sin telefon nära dörrhandtaget.

Utmärkt batteripaket

En av utmaningarna med att äga en elbil är att ha en begränsad räckvidd. Det är dock inte fallet med BMW ix3 eftersom den levereras med ett batteripaket på 80 kW. Detta kraftfulla batteri driver bilen upp till 286 mil. Dessutom levererar det upp till 282 hästkrafter och 295 lb-ft vridmoment.

  Vilken är den mest pålitliga BMW-modellen?

Aerodynamiska hjul

BMW ix3 levereras med 19-tums aerodynamikhjul. Hjulen är tillverkade av högkvalitativa aluminiummaterial, vilket gör dem lättare. Dessutom ger dessa hjul ix3 ett sportigt utseende. Du kan även uppgradera till 20-tums hjul om du vill att din bil ska se sportigare ut.

FAQ

Hur gör BMW:s intelligenta personliga assistans BMW ix3 speciell?

BMW:s intelligenta personliga assistansfunktion kommer med röstigenkänning och röststyrning, som interagerar med både framsätespassagerare och förare. Dessutom är den utrustad med röstkommandon som hjälper till att utföra olika funktioner som AC-reglering och parkering. Som ett resultat ger den extra komfort.

Är BMW ix3 helt elektrisk?

Ja, BMW ix3 är en helt elektrisk SUV. Den ansluter sig till BMW ix och i4 som de enda helelektriska BMW:erna. Det innebär att dessa bilar förlitar sig helt på batteriet för att driva och driva bilen. BMW ix3 är utrustad med ett 80 kWh-batteripaket som ger den en maximal räckvidd på 286 mil på en full laddning.

Är BMW ix3 en 7-sitsig bil?

Nej, det är den inte. BMW ix3 må vara en SUV, men det betyder inte att den har plats för upp till sju passagerare. Den här bilen kan dock bekvämt rymma upp till fem passagerare. Dessutom har den ett stort bagageutrymme som gör den till en praktisk bil.

Är BMW ix3 större än BMW X3?

Nej, BMW ix3 och BMW x3 har samma storlek. Detta beror på att BMW ix3 är bara en annan BMW x3 som drivs med batteri i stället för gas eller gas/el. Därför har ix3 och x3 samma mått och delar också samma funktioner.

  BMW 5-serien Tillförlitlighet

Vilken bil är större – BMW ix3 eller ix?

När du letar efter en helelektrisk BMW SUV kommer du sannolikt att stöta på antingen BMW ix eller ix3. Båda dessa SUV:er är helelektriska men BMW ix är något större än BMW ix3. BMW ix har en hjulbas på 3000 mm, en längd på 4953 mm, en bredd på 1967 mm och en höjd på 1695 mm.

Å andra sidan har BMW ix3 en hjulbas på 2864 mm, en längd på 4734 mm, en bredd på 1891 mm och en höjd på 1668 mm. När du jämför dessa två BMW I SUV:er är ix något större och längre än ix3.

Sammanfattning

BMW ix3 är en perfekt familjebil eftersom den har totalt 5 platser. Eftersom den är en helelektrisk SUV är den här bilen också miljövänlig och sparar bränslekostnader. Liksom BMW X3 är ix3 rymlig, lyxig och presterar på hög nivå. Det är en av de bästa helelektriska SUV:erna på marknaden.

Förutom att erbjuda 5 platser ger denna elektriska SUV också gott om lastutrymme, vilket gör den mycket praktisk. Jämfört med sina konkurrenter som Jaguar I-pace, Audi e-Tron och Mercedes EQC är denna SUV mycket billigare men med liknande egenskaper.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts