Honda Odyssey Tillförlitlighet

Honda är ett världsberömt varumärke för sin tillförlitlighet och överkomliga priser på bilar. Odyssey är en minivan som är känd för sitt överkomliga pris och sin extremt bra kvalitet som familjebil. Den anses vara en av de bästa minibussarna i världen.

Översikt

Interiören i Hondas är alltid trevlig att sitta i. Odyssey har funnits i USA sedan 1994. Bilen är inte heller undermålig, och den har en kraftfull 3,5 L V6-motor med en 10-växlad automatisk växellåda.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ofta en viktig faktor innan man köper en bil. Att köpa en Honda är alltid ett säkert och testat alternativ på grund av dess extremt goda tillförlitlighetshistorik. Honda anses vara det mest tillförlitliga bilmärket i världen. Odyssey är ännu ett pålitligt bidrag från Honda, och 2022 års modell har ett tillförlitlighetsbetyg på 77 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Numera prioriteras säkerheten högt, och Hondas är ganska säkra för familjer att resa med. CR-V har krocktestats av NHTSA, och den har fått ett perfekt betyg på 5 stjärnor av 5. Bilen har också många standard säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, krockkuddar, adaptiv farthållare osv.

Avskrivningsgrad

Människor bryr sig också om värdeminskningsgraden på sina bilar. Hondor håller vanligtvis sitt värde på grund av deras extremt hållbara kvalitetsdelar och byggkvalitet. Honda har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter fem år. Odyssey har en avskrivningsgrad på cirka 50 % efter 5 år, vilket är utmärkt.

  Honda Civic Type R Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

En av de största fördelarna med att äga en Honda är dess låga underhållskostnader. I genomsnitt kostar Honda-bilar cirka 428 dollar, vilket är lägre än många andra konkurrenter. Odyssey har dessutom en något högre underhålls- och reparationskostnad på 547 dollar, vilket är lite mer för Honda-standard, men ändå lägre än konkurrenterna.

FAQ

Är Honda Odyssey en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Honda Odyssey är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Honda Odyssey?

Honda Odyssey är en bil med 8 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Minivans 2WD

Vad är hästkrafterna i en Honda Odyssey och har den en turbo?

Honda Odyssey har 280 hästkrafter och ett vridmoment på 262 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur mycket markfrigång har Honda Odyssey?

4,5 tum ( 11,43 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Honda Odyssey har 18 X 7 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7 tums aluminiumhjul bak.

Vilket år är den mest pålitliga Honda Odyssey?

En 2016 års modell är ett bra val om du vill spara grönt. Consumer Reports säger att detta är Honda Odysseys bästa årgång. Odyssey CR 2016 är den mest tillförlitliga, med ett tillförlitlighetsbetyg på 4/5 och ett stabilt nöjdhetsbetyg på 3/5.

Vilka problem har Honda Odyssey?

Några vanliga problem med Odyssey:

 • Denso Fuel Pump Failure.
 • Honda Sensing-problem.
 • Servostyrning som gnäller.
 • Honda-fordon med återkallade Takata-krockkuddar.
 • TPMS-varningslampa.
 • Hondas extremt obekväma säten.
 • Gnagare tuggar på sojakablar.
 • Avskalad färg och klarlack.
  Vilken är den mest pålitliga Volvo?

Hur länge håller Honda Odyssey-motorer?

En ny Honda Odyssey håller mellan 250 000 och 300 000 år. Detta motsvarar ungefär 16 till 20 år.

Vilken minivan har färre problem?

 • Chrysler Pacifica.
 • Honda Odyssey.
 • Toyota Sienna.
 • Dodge Grand Caravan.
 • Kia Sedona.
 • Chrysler Town and Country.
 • Nissan Quest.

Vad är hög körsträcka för en Honda Odyssey?

En ny Honda Odyssey håller mellan 250 000 och 300 000 mil. Om den underhålls ordentligt och inte skadas kan den hålla i upp till 300 000. Din Honda Odyssey bör hålla i ytterligare 16-20 år. Det är en av de mest populära minibussarna.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts