Honda Fit EV Tillförlitlighet

Honda är känt över hela världen för sina pålitliga och prisvärda bilar med extremt bra funktioner. Fit EV är en helelektrisk subkompaktbil som passar utmärkt för familjebruk. Bilen tillkännagavs endast i några få stater i USA.

Översikt

Fit EV tillkännagavs 2010, och produktionen startade 2013. Den var en modell av den andra generationen Honda Fit, och den har en beräknad räckvidd på 89 mil. Bilen lanserades i endast en utrustningsnivå och en färg.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ofta en viktig faktor innan man köper en bil. Att köpa en Honda är alltid ett säkert och testat alternativ på grund av dess extremt goda tillförlitlighetshistorik. Honda anses vara det mest tillförlitliga bilmärket i världen. Fit har ett exceptionellt bra tillförlitlighetsbetyg på 86, där 57 är det genomsnittliga tillförlitlighetsbetyget.

Säkerhet

Nuförtiden prioriteras säkerheten högt, och Hondas är ganska säkra för familjer att resa med. Fit har krocktestats av både NHTSA och IIHS, och den har fått perfekt betyg av båda. Bilen har också många säkerhetsfunktioner som standard, till exempel filhållningsassistent, krockkuddar, adaptiv farthållare osv.

Avskrivningsgrad

Människor bryr sig också om hur mycket deras bilar värderas. Hondor håller vanligtvis sitt värde på grund av deras extremt hållbara kvalitetsdelar och byggkvalitet. Honda har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter 5 år. Fit är en bra bil, men den är inte den bästa när det gäller värdeminskningsgrad, och den har en värdeminskning på cirka 54 % efter 5 år.

  Honda Accord Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

En av de största fördelarna med att äga en Honda är dess låga underhållskostnader och enkla reparationsbilar. I genomsnitt kostar Honda-bilar cirka 428 dollar, vilket är lägre än många andra konkurrenter.
Fit har en genomsnittlig underhålls- och reparationskostnad på 390 dollar per år, och Fit EV skulle ha ännu lägre underhållskostnader än så.

FAQ

Är Honda Fit EV en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Honda Fit EV är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Honda Fit EV?

Honda Fit EV är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Små kombibilar.

Vad är hästkrafterna i en Honda Fit EV och har den en turbo?

Honda Fit EV har 123 hästkrafter och ett vridmoment på 189 lb-ft.

Vilken typ av hjul har den?

Honda Fit EV har 15 X 5,5 tums aluminiumhjul fram och 15 X 5,5 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts