Genesis G90 Tillförlitlighet

Genesis är en berömd biltillverkare som främst är känd för sina säkerhetsfunktioner. G90 är en fullstor 4-dörrars executive sedan, och det är ett lyxigt och förstklassigt fordon. Bilen är fantastisk att se på och den har massor av fantastiska funktioner.

Översikt

G90 är en lyxbil med en kraftfull 3,3 L turboladdad V6-motor som är en 365 hästkrafter stark motor. Bilen har även en modell med 5,0 L större motor. Bilen har en 8-växlad växellåda och många andra säkerhetsfunktioner som Genesis är känd för.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en viktig faktor innan man bestämmer sig för att köpa en bil. Genesis är en koreansk biltillverkare, vilket är ett ganska pålitligt märke, och den har ett tillförlitlighetsbetyg på 3,5 av 5. Företaget är också ett av de mest tillförlitliga med sina lägsta problem per 100 bilar. G90 är också tillförlitlig precis som andra Genesis-bilar, och den har ett tillförlitlighetsbetyg på 91 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerheten är en viktig faktor som avgör en bils tillförlitlighet, och Genesis är det bästa bilföretaget när det gäller säkerhetsfunktioner. G90 har krocktestats av IIHS, och den har fått ett perfekt betyg tillsammans med utmärkelsen Top Safety Pick+. Dessutom har bilen standard säkerhetsfunktioner som lane-keeping assist, kollisionsvarning, nödbromsar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden hjälper också till att avgöra en bils tillförlitlighet. Genesis är ett hyfsat bilmärke när det gäller avskrivningsgrad och håller i genomsnitt cirka 60 % av sitt ursprungliga värde. G90 har dock en avskrivningstakt på nästan 47 % efter 5 år.

  Dodge Avenger Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhåll och reparation är i allmänhet dyrt för lyxbilar på grund av deras dyra delar och tjänster och komplexa teknik. Genesis har en genomsnittlig underhållskostnad på cirka 550 dollar, vilket inte är mest för lyxbilar. G90 däremot kostar högst 1 700 dollar per år för allt underhåll och alla reparationer.

FAQ

Är Genesis G90 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Genesis G90 är en bakhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Genesis G90?

Genesis G90 är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Hur många hästkrafter har Genesis G90 och har den en turbo?

Genesis G90 har 420 hästkrafter och ett vridmoment på 383 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Genesis G90?

15,7 kubikfot ( 0,445 m3 )

Hur stor markfrigång har Genesis G90?

5,1 tum ( 12,95 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Genesis G90 har 19 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 19 X 9,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil håller Genesis G90?

Regelbundet underhåll och service bör se till att Hyundai Genesis kan hålla i mer än 200 000 mil. Fordon som är för kostsamma att reparera eller underhålla kan snabbt bli oekonomiska.

Är Genesis G90 från 2020 en bra bil?

2020 Genesis G90 är en bra begagnad bil. Genesis G90 är en bra begagnad lyxsedan. Genesis erbjuder den lugna körning som du förväntar dig av en lyxbil. Både dess standard V6-motor och den tillgängliga V8-motorn erbjuder gott om kraft.

  Aston Martin Vantage Tillförlitlighet

Vad är en G90-bil?

Lyxsedanen G90 är stor och rymlig och har många av samma funktioner som sina mer kända tyska motsvarigheter. Den kommer dock till ett betydligt lägre pris. Du får G90 nästan fullt utrustad med några extrafunktioner om du väljer toppmodellen.

Hur snabb är en Genesis G90?

Den Hyundai-baserade 3,3-liters dubbelturbo-V-6:an med 365 hk, 376 lbft vridmoment och en maxhastighet på 60 mph driver G90 till 0-60 mph på 5,3 sekunder. Den är också lika snabb som LS 500 och klarar den kvarts milen på 13,9 sekunder vid 99,9 mph.

Är en G90 en Bentley?

Nej, G90 är inte en Bentley. En Bentley är en brittisk tillverkare av lyxbilar. Genesis G90 är en lyxsedan som tillverkas av Hyundai.

Har Genesis G90 massagesäten?

Genesis G90 från 2021 har inga massagesäten. Den har både Apple CarPlay-integration och Android Auto integration.

Vad är den bästa Hyundai-modellen?

Den dyraste: Hyundais senaste flaggskepp SUV är den trerummiga Palisade SUV:n. Detta beror på att Genesis har expanderat och byggt riktiga koreanska lyxbilar. Den kommer att kosta dig nära 50 000 dollar för alla alternativ som är kryssade. Invånare i Kalifornien kan spendera mer än 60 000 dollar för den vätgasdrivna Nexo SUV:n.

Är Genesis ett lyxmärke?

Genesis är ett lyxmärke som skapats av Hyundai som en avknoppning av Hyundai i den övre prisklassen. Det är ett djärvt försök att utmana BMW Lexus, Mercedes-Benz och Lexus. Även om G80- och G90-sedanerna är för små för att kunna räknas till toppen, erbjuder de ett stort värde i jämförelse med tyska lyxsedaner.

  BMW X2 Tillförlitlighet

Använder Genesis äkta läder?

Alla Genesis G90-modeller har Nappaläderklädsel, uppvärmda bak- och framstolar, eljusterbara stolar med minnesinställningar (22-vägs förare) samt en uppvärmd och eljusterbar rattstång. I 5.0 Ultimate-utrustningen tillkommer ventilerade baksäten och eljusterbara baksäten med minnesfunktion.
Nappaläder, ett läder av högsta kvalitet, genomgår en unik garvningsprocess och är mjukare och mer flexibelt.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts