Ford Transit Connect Tillförlitlighet

Ford har varit en av de största biltillverkarna i USA och är kända för sina budgetbilar. Transit Connect är en personbil med plats för 7 personer. Ford är vanligtvis känt för sina pickup trucks, som är bra för både kommersiella såväl som inhemska ändamål.

Översikt

Skåpbilen är utmärkt för kommersiellt bruk med sitt utbud av starka motorer. Modellen Cargo van har en 3,5 L V6-motor och andra modeller har ännu större och kraftfullare motorer. Vanen finns i tre takhöjder, tre karosserityper och två motortyper.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en stor faktor, och det är mycket viktigt att känna till en bils tillförlitlighet och hållbarhet. Ford är inte det mest pålitliga märket, men det har några fantastiska bilar under sitt paraply. Fords tillförlitlighetsbetyg är 3,5 av 5,0 och det ligger på plats 21 av 32 bilmärken. När det gäller Transit Connect van är den genomsnittlig i tillförlitlighet med ett betyg på 3,0 av 5,0 av RepairPal.

Säkerhet

Säkerhet är en mycket viktig faktor när man bedömer en bils tillförlitlighet. Ford har varit riktigt bra ur ett säkerhetsperspektiv och deras bilar krocktestas regelbundet. Transit Connect har ett övergripande säkerhetsbetyg på 4 av 5 av NHSTA. Dessutom har den många andra säkerhetsfunktioner som sidokrockkuddar, nödbromsar, kurvkontroll osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också mycket viktig eftersom människor inte vill köpa en bil som inte skulle säljas till ett bra pris. Ford-bilar brukar vara bra på att hålla sitt värde. Transit förlorar cirka 55 % efter fem år, vilket inte är det värsta bland skåpbilar.

  Ford Fiesta Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnaderna för underhåll och reparationer har varit högre i Ford-bilar än i andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Ford-bilar är cirka 775 dollar. Transit, som är en fullstor skåpbil, kostar i genomsnitt 926 dollar per år för allt underhåll och mindre reparationer.

FAQ

Är Ford Transit Connect en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Ford Transit Connect är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Ford Transit Connect?

Ford Transit Connect är en bil med 6 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Special Purpose Vehicle 2WD

Vad är hästkrafterna i en Ford Transit Connect och har den en turbo?

Ford Transit Connect har 162 hästkrafter och ett vridmoment på 144 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Ford Transit Connect?

85,6 kubikfot ( 2,424 m3 )

Hur stor markfrigång har Ford Transit Connect?

5,7 tum ( 14,48 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Ford Transit Connect har 16 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 16 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Ford Transit Connect ett bra fordon?

Även om Ford Transit Connect 2022:s mångsidighet och manövrerbarhet gör den till en utmärkt stadsbil, lämnar dess oreflekterade natur samt oansenliga motorer mycket att önska. Dessa nackdelar bör inte vara alltför svåra att svälja för hantverkare som kommer att ha mest nytta av den.

  Audi A8 tillförlitlighet

Vilka problem har Ford Transit Connect?

Vanliga Ford Transit Connect-problem

  • Fel på växellådan.
  • Motorfel.
  • Löst dörrlås.
  • Felaktig luftkonditionering (A/C).”

Vad är skillnaden mellan en Ford Transit och en Ford Transit Connect?

Transit har plats för fem till femton passagerare och har ett lastutrymme på 246,7 till 487,2 kubikfot. -ft. maximalt lastutrymme. 2020 Transit Connect har plats för fem, sex eller sju passagerare och ger 104,8 till 122,4 kubikfot.

Hur många mil håller en Transit Connect?

Motor and Wheels uppskattar att Ford Transit van klarar cirka 150 000 mil. Om du tar väl hand om din lastbil kan du gå så långt som 300 000. Skåpbilsägare rapporterar att deras skåpbilar håller mellan 10 och 15 år innan de behöver göra större reparationer eller byta ut något.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts