Ford Mustang Mach-E Tillförlitlighet

Ford är främst känt för sina lastbilar och Mustang-serier. Mustang är en sportbilsserie som är mycket populär i världen. Mach-E är en helt eldriven bil som introducerades 2020 och som också har blivit mycket berömd. Bilens utseende är extremt sportigt, och specifikationerna är också bra.

Översikt

Mustang är vanligtvis en coupé eller cabriolet, men Mach-E är en 5-dörrars kompakt SUV. Bilen har ett 68 kWh-batteri som ger en beräknad räckvidd på nästan 211 mil. Den finns i både RWD- och AWD-system. Det finns också en annan variant av bilen som har en utökad räckvidd på cirka 300 mil.

Tillförlitlighet

Ford brukar vara känt för sina massproducerade bilar, men alla är inte tillförlitliga. Det har funnits många problem med Fords och deras kvalitet. Det finns dock många bra bilar som produceras av dem. Mach-E har varit ganska berömd, men J.D Powers förutspådda tillförlitlighet är 60 av 100, vilket är ganska under genomsnittet. Trots detta är bilen ny och det skulle finnas många förbättringar i de kommande modellerna.

Säkerhet

Ford har ett gott rykte för sina bilars säkerhet. Mustang Mach-E har testats i IIHS krocktester och fick betyget ”bra”. Bilen har också fått utmärkelsen Top Safety Pick från IIHS. Den har också många säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, farthållare, farthållare, körfältsassistent osv.

Avskrivningsgrad

En annan viktig faktor för att veta hur pålitlig en bil är är avskrivningsgraden. Avskrivningen är inte särskilt hög för Ford-bilar. Mach-E är en relativt ny bil och det är svårt att bedöma avskrivningsgraden, men den skulle avskrivas med cirka 13 % per år.

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden för elbilar är vanligtvis lägre än för konventionella bilar med elmotor. Elbilar behöver dock också byte av delar och regelbundet underhåll för att fungera smidigt. Mach-E skulle behöva högst 400 dollar per år för allt underhåll.

  Ford Maverick Tillförlitlighet

FAQ

Är Ford Mustang Mach-E en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Ford Mustang Mach-E är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 2WD

Vad är hästkrafterna i en Ford Mustang Mach-E och har den en turbo?

Ford Mustang Mach-E har 266 hästkrafter och ett vridmoment på 317 lb-ft.

Hur stor markfrigång har Ford Mustang Mach-E?

5,7 tum ( 14,48 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Ford Mustang Mach-E har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Är Mach-E värd det?

Ja! Ford Mustang Mach-E kommer att ge dig mycket roligt när du kör. Du kan köra den på alla vägar utan att behöva oroa dig för bensinpriserna. Dessutom är priset på bilen också rimligt. Enligt New Ride Reviews har Mach-E:s effektivitet varit solid med 3,3 miles per kWh. Han noterade dock att motorvägskörning med passagerare eller last kan ge ett genomsnitt på mellan 2,6 och 2,7 miles per kWh. Mach-E är ett övertygande elfordon, trots några små problem.

Är Mustang Mach-E enbart eldriven?

Ja! Ford Mustang Mach E är en av de bästa elbilarna som finns tillgängliga idag. Mach-E är utrustad med ett batteri med utökad räckvidd, bakhjulsdrift och en maximal räckvidd på 300 miles enligt EPA. 1. Mach-E siktar på 346 hästkrafter och 428 pund i konfigurationer med förlängd räckvidd och fyrhjulsdrift.

Kan jag ladda Mach E vid Tesla supercharger?

Inside Devs säger att det för närvarande inte går att göra det. Tesla kommer snart att göra sitt superladdningsnätverk tillgängligt för alla märken.

Hur snabbt kan Mach-e köra?

Ford säger att Mach-E GT Performance kan nå 60 mph på 3,5 sekunder.

Hur snabbt laddar Mustang Mach-E?

Mach-E:s DC-snabbladdare är inte alltför dålig om du når upp till 80 % SOC-nivå. Ford uppger att DC-snabbladdningen tar mellan 10 % och 80 % på 52 minuter. Kyle kunde ladda batteriet på bara 49 minuter.

  Ford Expedition Tillförlitlighet

Hur länge håller elbilsbatterier?

Svaret är – idealiskt – att din elbils litiumjonbatteri ska hålla i högst åtta år om du köper ett nytt. Om några år bör batteritiden förbättras.

Ska jag ladda min Mach E varje dag?

Du behöver inte ladda din bil varje dag. Det beror på hur ofta du använder bilen. Den största delen av din laddning av Mach E kommer att ske hemma. För att se till att din bil har full laddning under hela dagen är det bäst att koppla in den på natten. Du kan använda ett 140 V-uttag, men det ger dig bara en genomsnittlig räckvidd på tre kilometer i timmen.

Ska du låta din elbil vara inkopplad hela tiden?

Det är nästan alltid säkert att koppla in en elbil. Batteriet är skyddat mot överladdning av elbilar. Det är helt okej att låta den vara inkopplad.

Hur mycket kraft har Mustang Mach-E?

Mustang Mach-E basmodellen har 266 hästkrafter. Den finns dock även tillgänglig med 346 hästkrafter och bakhjulsdrift.

Har Mustang Mach E regenerativ bromsning?

Ja, Mach-E har regenerativ bromsning som hjälper till att spara energi. Mustang Mach-E med standard räckvidd kan ladda mellan 10 procent och 80 procent på bara 45 minuter när den laddas vid en DC-snabbladdningsstation. Mustangs inbyggda regenerativa bromssystem är ett aggressivt tillägg till dessa laddningsmetoder.

Har Mach e ett sportläge?

Ja, Mach e har ett sportläge som i det här fallet heter Untamed. Ford säger att Untamed är ett bra sätt att öka spänningen.

Har Mustangs dragkontroll?

Ja, Mustang Mach-E har som standard dragkontroll. Denna strömbrytare finns i Mustangen precis bakom växelspaken. Den är placerad på ett mycket vanligt ställe, men om den inte är det, kontrollera ratten. Det är mycket enkelt att koppla in och koppla ur traktionskontrollen.

  Ford Mustang Shelby GT350 Tillförlitlighet

Har Mustang Mach-E ett glastak?

Mustang-ägare har möjlighet att välja ett glastak på V6- eller GT-modeller. Detta ger dem en 360-graders utsikt utan att offra något av coupéens skydd i alla väder. Den skjutbara solskyddet blockerar UV-strålarna och gör att du kan njuta av utsikten från ett säkert avstånd.

Har Mustang Mach-E självkörning?

Ford introducerar ett nytt handsfree förarassistanssystem, ”som till sin utformning liknar Tesla Autopilot” för Mustang Mach-E. Ford Mustang Mach-E var utrustad med förarassistanssystemen Ford Co-Pilot360 suite när vi testade den förra året.

Har Mach-E AWD?

Ja, det finns en AWD-version av Mach-E. Mustang Mach-E, en Mustang Mach-E i topputförande, har bakhjulsdrift och ett batteri med utökad räckvidd. Den har en EPA-beräknad räckvidd på 305 miles. Versionen med förlängt batteri för fyrhjulsdrift har en räckvidd på cirka 270 miles.

Har Mach-E uppvärmd ratt?

Ja, den har uppvärmd ratt. I en Mustang Mach-E känns det som om du sitter bredvid en brasa när temperaturen sjunker. I denna tysta, intima helgedom kommer din bilresa att bli en fröjd. Du kan välja att värma upp din bil med uppvärmda säten eller ratten.

Kommer Mustang Mach-e att hålla sitt värde?

Den kommer med största sannolikhet att hålla sitt värde bättre än många liknande SUV:er. Dessa prognoser visar att en genomsnittlig SUV har ett återförsäljningspris på 48,9 % och att en genomsnittlig bil behåller 46,5 % av sitt ursprungliga värde. Ford Mustang Mach-E förväntas behålla 39,7 procent av sitt ursprungliga pris.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts