De bästa gåvorna för Porsche-älskare

De bästa gåvorna för Porsche-älskare

Porsche är ett av de största lyxvarumärkena i bilvärlden och i hela produktdesignvärlden. Att döma av de senaste rapporterna är Porsche-varumärket värt uppemot 30 miljarder dollar, vilket innebär att nästan allt som har ett Porsche-emblem är en mycket eftertraktad vara.

Din make/maka, familjemedlem eller vän kanske är Porsche-ägare, eller så uppskattar de bara varumärket och hoppas att de en dag ska ha råd med en Porsche. Du kan alltid få dem att le genom att ge dem en äkta Porsche-tillbehör.

Du kan hitta ett gäng äkta Porsche-gåvor och -tillbehör genom många onlinebutiker och licensierade Porsche- och Porsche Design-återförsäljare. En av de finaste Porsche-gåvorna som finns är ett äkta Porsche-armbandsur, som kan kosta dig mellan 500 och 8500 dollar.

Det finns många andra häftiga Porsche-gåvor som äkta Porsche-solglasögon, Porsche-muggar och -muggar, specifika nyckelringar, Porsche Heritage-kläder, klassiska klockor, Porsche-märken, Porsche-manschettknappar, Porsche-flasköppnare eller till och med Porsche Design Bluetooth-högtalare.

Porsche Design

Porsche Design är ett produktdesignföretag som ägs av Porsche Auto Group. Porsche Design har grundats för licensändamål, så om du vill tillverka Porsche-märkta accessoarer och gåvor är det dessa killar som kan erbjuda dig en licens för en avsevärd kostnad.

Porsche Design produktalternativ

Porsche Design erbjuder många högkvalitativa Porsche-presentalternativ. Deras produkter är ganska imponerande när det gäller finish och produktkvalitet. Produkterna omfattar bland annat klockor, bagage och glasögon samt mode- och sportkläder. Priserna är ganska uppblåsta, vilket är att vänta för ett sådant högklassigt märke. Ett par fina solglasögon kostar dig mellan 250 och 1 000 dollar.

Porsche Design erbjuder även elektronik som bärbara datorer, tv-apparater och högtalare. Dessa är också betydligt dyrare än de modeller som de är baserade på. Du kan köpa många andra Porsche Design-artiklar, bland annat pennor, tändare, dofter och till och med köksknivar.
Även om priserna på dessa Porsche-tillbehör är ganska uppseendeväckande erbjuder Porsche Design också många rabatterade alternativ, så du bör kolla in Porsche Designs webbshop för försäljning om du är intresserad.

  Är en begagnad Porsche Cayenne pålitlig?

Fler prisvärda Porsche-gåvor

Om de ovan nämnda gåvorna är lite för dyra för dig, vilket är förståeligt, kan du alltid bläddra bland licensierade Porsche-produkter via olika webbplatser på nätet för att hitta ett mer prisvärt, men lika omtänksamt, alternativ.

Vissa specifika gåvor som Porsche Thermo muggar är otroligt populära och användbara, och de passar dessutom till och med in i kopphållarna i de flesta Porsche-modeller. Dessa muggar är tillverkade av högkvalitativa material i rostfritt stål med ett präglat Porsche-emblem. De kostar ungefär 50-60 dollar på Amazon.

Ett annat roligt alternativ är en skrivbordsklocka med Porsche-märke för 270 dollar som är utformad för att se ut som instrumentklockan på en 911 utrustad med Sports Chrono Package. Sport Chrono Package är mycket hyllat som ett av de mycket viktiga Porsche-alternativen, och en sann 911-entusiast kommer garanterat att uppskatta en sådan gåva.

Andra alternativ är manschettknappar med Porsche Crest för 100 dollar eller präglade Porsche-nyckelringar av hög kvalitet som vanligtvis säljs för cirka 40-60 dollar. Om du vill ge en present till en junior Porsche-entusiast är det bästa alternativet säkert LEGO Porsche 911 RSR-setetet, men det kostar över 200 dollar.

Porsche Design-gåvor vs Porsche-licenserade gåvor vs Porsche-licensfria gåvor

Det är ganska stor skillnad mellan dessa tre typer av Porsche-gåvor. Porsche Design-gåvor är betydligt dyrare, men de erbjuder föremål av högsta möjliga lyxkvalitet som garanterat kommer att imponera på även den mest luxuösa Porsche-entusiasten.

  Kommer en 996 Turbo att öka i värde?

Porsche licensierade gåvor är å andra sidan en nedgradering jämfört med Porsche Design, men det betyder inte att dessa föremål inte är av hög kvalitet. I de flesta fall kommer Porsche Design inte att utfärda en licens om en kvalitetsstandard inte uppfylls. Detta innebär att licensierade Porsche-gåvor kan vara den perfekta medelvägen mellan kvalitet och pris.
De billigaste och mest opålitliga Porsche-gåvorna erbjuds av en massa skumma webbplatser på nätet. Även om priserna på dessa typer av gåvor verkar vara en stöld, är sannolikheten för att dessa gåvor faktiskt är presentabla när de till slut når dig i bästa fall tvivelaktig.

De bästa Porsche-gåvorna är Porsche Design-produkter, de mest prisvärda Porsche-relaterade gåvorna är Porsche-licensierade produkter, och de värsta och mest undvikbara Porsche-relaterade gåvorna är alla Porsche-tillbehör utan licens.

Att välja en gåva till en Porsche-fantast

Är Porsche Design-produkterna värda priset?

Om man ser det från en icke-märkt synvinkel är Porsche Design-produkter inte värda priset. Men så är fallet med i stort sett alla andra lyxmärken där ute. Även om Gucci och Hermes erbjuder otroligt plyschiga produkter är de oftast inte värda priset om det inte vore för varumärket.
Men saken är den att människor värdesätter varumärken. De vill vara en del av något exklusivt, något speciellt, och de är villiga att betala för det. En vanlig H&M-skjorta räcker för de flesta, men en Porsche Design-skjorta kommer definitivt att göra ett uttalande.

  Har Porsche Boxster en hardtop?

Vilken är den bästa presenten till en Porsche-ägare eller en blivande Porsche-ägare?

En Porsche 911-ägare bryr sig förmodligen inte om kaffemuggar, och det är ganska förståeligt. Det är inte så att dessa typer av gåvor inte kommer att tillfredsställa en Porsche 911 GT3 RS-ägare, men de har trots allt en premiumaptit.
En bra present till en sådan ägare är en bandag där de kan ta med sig sin älskade 911 och faktiskt dra nytta av dess otroliga hastighet och funktioner. Om du vill ge en present till en snart blivande Porsche-ägare är en körsession med en professionell förare på Porsche Experience för 350-11100 dollar en av de bästa gåvorna man kan önska sig.

Vad är den bästa möjliga Porsche-presenten?

Tja, helt uppenbart skulle det förmodligen vara ett Porsche-fordon. Men om du inte är så förälskad i personen du ger en gåva till är en Porsche kronograf/tidmätare troligen det bästa alternativet.
Det är värt att nämna att du kanske kan köpa en begagnad Boxster för samma pris som en Porsche Chronograph-klocka.
Ett annat alternativ är en uppgradering av deras Porsche. Det finns några uppdaterade äkta Porsche infotainmentsystem som erbjuder Apple Carplay och Android Auto som är gjorda för äldre Porsche 911-modeller. Detta är en bra gåva eftersom dessa system ger modern funktionalitet till ganska gamla bilar.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts