Chrysler Voyager Tillförlitlighet

I kategorin minibussar anses Chrysler vara en av de bästa på grund av sin praktiska användbarhet och goda kvalitet. Voyager tillverkas av dem i årtionden och de har gjort sitt avtryck i kategorin minibussar. Chrysler har också fokuserat på att tillhandahålla alla användbara funktioner som finns i andra sedanbilar.

Översikt

Voyager erbjuds i utrustningsnivåerna L, LX och LXi, som har massor av bra funktioner som Apple CarPlay, säkerhetsfunktioner och ett system med sex högtalare. Skåpbilen finns endast med framhjulssystem och har en 3,6 L V6-motor, som även används i andra Pacifica-modeller.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en extremt viktig faktor innan man köper en minibuss på grund av dess långvariga användning. Chrysler är ökänd för sin tillförlitlighetsfaktor, men minibussarna är kända för sitt billiga pris och sin rymlighet. Voyager har ett betyg på 3 av 5 i sin tillförlitlighet, vilket bara är genomsnittligt.

Säkerhet

Säkerheten har aldrig varit ett problem med Chrysler-bilar. Voyager är en 5-stjärnig säkerhetsbil med många säkerhetsfunktioner, men standard säkerhetsfunktionerna i alla varianter är mycket få. Till standardutrustningen hör bland annat en backkamera och krockkuddar. Tillgängliga säkerhetsfunktioner inkluderar dock kollisionsvarning, fotgängardetektion osv.

Avskrivningsgrad

Chrysler-bilar har ett rykte om sig att inte hålla sitt värde. Voyager har en värdeminskning på cirka 55 procent efter fem år. Denna högre avskrivningsgrad är kopplad till Chrysler-bilarnas sämre kvalitet. Voyager är dock berömd, så det är inte svårt att sälja den.

Underhåll och reparation

Enligt många recensioner och människors åsikter är Chrysler-bilar av låg kvalitet och orsakar många problem. Delarna är dock inte extremt dyra, så de kostar inte mycket. Den genomsnittliga årliga underhållskostnaden för bilen är nästan 700 dollar. Denna kostnad kan variera beroende på ägaren. Dessutom finns det ett bra garantiskydd för bilen.

  BMW 6-serien Tillförlitlighet

FAQ

Är Chrysler Voyager en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Chrysler Voyager är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Chrysler Voyager?

Chrysler Voyager är en bil med 7 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Minivans 2WD

Vad är hästkrafterna i en Chrysler Voyager och har den en turbo?

Chrysler Voyager har 287 hästkrafter och ett vridmoment på 262 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,6 L Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stor markfrigång har Chrysler Voyager?

5,1 tum ( 12,95 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Chrysler Voyager har 17 X 7,5 tums stålhjul fram och 17 X 7,5 tums stålhjul bak.

Är Chrysler Voyager inte längre tillverkad?

Voyager lades ner (USA-marknaden) och ersattes 2003 av Chrysler Town and Country SWB-modellen.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts