Chevrolet Impala Tillförlitlighet

Chevy har varit populärt för sina överkomliga priser och sin goda kvalitet och har funnits på marknaden i många år. Impala var en av Chevrolets äldsta bilar, men den lades ned 2020. Impala är en fullstor sedan med nästan lyxiga funktioner i bilen och bekväma sittplatser. Den är tillräckligt pålitlig för att köpas även efter att den har upphört.

Översikt

Impala lanserades 1957 och den var i sin tionde generation innan den lades ned. Bilen kom med tre motortyper på 2,4 L, 2,5 L och den snabbaste 3,6 L som producerar 306 hästkrafter. bilen har ett 6-växlat automatiskt system. Den har bra anslutningsmöjligheter och säkerhetsfunktioner. Bilen saknar dock lyxkänsla i interiör och körning.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ofta ett starkt område för Chevrolet på grund av dess låga underhållskostnader och högre återförsäljningsvärde än konkurrenterna. Impala är också ett pålitligt och prisvärt alternativ och den har ett bra förutspått tillförlitlighetsbetyg på 82 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

På tal om bilens säkerhetsbetyg har Impala ett 5-stjärnigt betyg för sina säkerhetsåtgärder och funktioner. Krocksäkerheten är upp till märket för bilen och den har en stark karosseriburk. Funktionerna är också bra och den har krockkuddar, automatiska bromsar, elektronisk stabilitet, dagsljus med mera.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet för Chevy är normalt sett mycket bra jämfört med andra lyxmärken. Bilarna håller längre och kräver mindre underhållskostnader i utbyte mot sämre kvalitet än dessa lyxbilar. Impala har en avskrivning på cirka 50 % under de första fem åren, vilket är bättre än många andra bilar.

  Volvo vs Jaguar: Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Impala har lagts ned, men den kan fortfarande köpas på marknaden som begagnad. Bilens underhållskostnad beror på konditionen, men vanligtvis har Impala en genomsnittlig årlig underhållskostnad på 568 dollar, med en lägre chans att få några större reparationer.

FAQ

Är Chevrolet Impala en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Chevrolet Impala är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Chevrolet Impala?

Chevrolet Impala är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Vad är hästkrafterna i en Chevrolet Impala och har den en turbo?

Chevrolet Impala har 305 hästkrafter och ett vridmoment på 264 lb-ft. Motorn är en Gas/Ethanol V6 med en cylindervolym på 3,6 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Chevrolet Impala?

18,8 kubikfot ( 0,532 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Chevrolet Impala har 19 x -TBD- tums aluminiumhjul fram och 19 x -TBD- tums aluminiumhjul bak.

Håller Chevy Impalas länge?

En genomsnittlig Chevrolet Impala håller i genomsnitt i 150 000 mil om den underhålls väl. Ägare rapporterar att Impala kan gå upp till 200 000 mil. Det är möjligt att behöva byta ut viktiga komponenter som vattenpump, växellåda och styrkedja efter 150 000 mil.

Har Chevy Impalas många problem?

Impalas problem är inte bara nostalgiska utan också en källa till stolthet. CarComplaints rapporterar att Impala har det högsta antalet rapporterade problem bland Chevys hela sortiment. Vissa modeller, särskilt de som byggdes på 2000-talet, kan behöva dyra reparationer i framtiden.

  Audi RS6 Avant Tillförlitlighet

Vilket årsmodell av Chevy Impala bör jag undvika?

Chevy Impala från 2005 är det värsta modellåret. Även om det hade färre problem totalt sett, hade dessa bilar dyrare problem. Särskilt dålig var växellådan i den här bilen.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts