Cadillac CT5-V Blackwing Tillförlitlighet

Blackwing är den mest högpresterande modellen av CT5. CT5 är en komplett lyxbil och den har två högpresterande modeller, en V och en V Blackwing. Blackwing har en mycket större och snabbare motor. när det gäller tillförlitlighet är bilen tillräckligt tillförlitlig jämfört med andra högpresterande bilar.

Översikt

Blackwing-utgåvan har en kolossal 6,2 L komprimerad V8-motor med kompressor som producerar hela 668 hästkrafter och kan accelerera från 0 till 60 mph på bara 3,4 sekunder. Bilen levereras med en 10-växlad automatlåda, men det finns ett alternativ till en modell med 6-växlad manuell växellåda.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet spelar inte så stor roll när man köper en högpresterande bil eftersom folk tenderar att fokusera mycket på hög hastighet och inte på tillförlitlighet. Cadillac tillverkar dock fortfarande tillräckligt tillförlitliga högpresterande bilar, och de kostar mycket mindre än andra högpresterande bilar.
CT5-V Blackwing har delar av god kvalitet och är en efterföljare till ATS-V, så Cadillac har gjort förbättringar för att undvika alla typer av överhettningsproblem. CT5-serien har ett bra tillförlitlighetsbetyg på 85 från J.D Power, så om vi tittar på den högpresterande modellen i serien kan vi säga att Blackwing-utgåvan skulle vara tillförlitlig.

Säkerhet

Det här är en bil med 5 stjärnor, när det gäller säkerhetsperspektivet. Den fullt utrustade versionen kommer med alla typer av förarassistansfunktioner som körfältsystem, farthållare, farthållare, halvautonomt körläge osv. Dessutom finns det standardfunktioner som krockkuddar eller kollisionsvarning osv.

  Cadillac XLR Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållsmässigt kostar Cadillacs inte mer än något annat märke. CT5-serien har en mycket lägre underhållskostnad på cirka 1 000 dollar per år. Blackwing skulle kosta mer än så, men det finns en garanti tillgänglig under de första fyra åren. Så garantin skulle betala för alla problem och bara den första servicen.

FAQ

Är Cadillac CT5-V Blackwing en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Cadillac CT5-V Blackwing är en bakhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Cadillac CT5-V Blackwing?

Cadillac CT5-V Blackwing är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är:

Vad är hästkrafterna i en Cadillac CT5-V Blackwing och har den en turbo?

Cadillac CT5-V Blackwing har 668 hästkrafter och ett vridmoment på 659 lb-ft. Motorn är en Supercharged Gas V8 med en cylindervolym på 6,2 liter/ Bränslesystemet är: DI.

Hur stort är bagageutrymmet i Cadillac CT5-V Blackwing?

11,9 kubikfot ( 0,337 m3 )
Vilken typ av hjul har den?
Cadillac CT5-V Blackwing har 19 x -TBD- tums aluminiumhjul fram och 19 x -TBD- tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts