Cadillac ATS-V Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighet har Cadillac bara presterat på genomsnittet, vilket inte är så illa jämfört med konkurrenterna. Cadillac-bilar betecknas ofta som lyxbilar på grund av deras förstklassiga interiörkvalitet glädjefyllda körupplevelse. ATS är en mellanstor sedan och ATS-V är den högpresterande modellen av ATS.

Översikt

ATS-V har varit den lyxigaste modellen av lyxbilen ATS. den lanserades 2016 och hade en 3,6 L twin-turbo 6-cylindrig motor med både manuell och automatisk växellåda. För att göra bilen, ännu mer, högpresterande gick Cadillac över till ett bakhjulsdrivet system för V-modellen.

Tillförlitlighet

Tillförlitligheten hos lyxbilar som ATS-V har varit lägre än hos andra vanliga bilar. detta beror på att de använder delar av bästa kvalitet, vilket gör att kunden betalar mer för underhållet av bilen. Cadillac är inte heller dålig när det gäller tillförlitlighet så det är också en bra sak.
ATS-V har bara ett tillförlitlighetsbetyg under genomsnittet men är ändå inte sämre än många andra prestandamodeller. Byggkvaliteten är solid, underhållskostnaden är inte heller extrem och säkerheten är också toppklassig. ATS-V fick 2,5 stjärnor av 5,0, vilket gör att den ligger under genomsnittet.

Säkerhet

Säkerhetsfaktorn är alltid bra i lyxbilar. När det gäller ATS-V är det en bil med 5 stjärnor när det gäller säkerhet. Den har ett förstklassigt skydd mot front- och sidokollisioner, elektronisk stabilitet och krockkuddar. Den har inte heller fått några återkallelser eller någon form av klagomål i sitt säkerhetssystem, vilket bevisar dess överlägsna säkerhet.

  Bentley Brooklands Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden för lyxbilar är ofta hög, men inte i fallet ATS-V. Bilen är en högpresterande utgåva, och den har mycket typ av produkter av bästa kvalitet som används i bilen. Underhållskostnaden är ändå inte mycket högre än och det är runt 700 dollar per år för att underhålla denna bil. Dessutom har bilen inga större fel, så kanske kostar den till och med mindre än 700 dollar.

FAQ

Är Cadillac ATS-V en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Cadillac ATS-V är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Cadillac ATS-V?

Cadillac ATS-V är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Compact

Hur många hästkrafter har Cadillac ATS-V och har den en turbo?

Cadillac ATS-V har 464 hästkrafter och ett vridmoment på 445 lb-ft. Motorn är en turboladdad gas V6 med en cylindervolym på 3,6 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Cadillac ATS-V?

10,4 kubikfot ( 0,294 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Cadillac ATS-V har 18 x 9,0 tums aluminiumhjul fram och 18 x 9,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil håller en Cadillac ATS?

Du kan nå 200 000 mil om du anstränger dig för att underhålla ditt fordon ordentligt. i din Cadillac ATS.
Cadillac ATS-V kan hålla mellan 100 000 och 400 000 mil om du tar hand om den. Om du försummar att underhålla ditt fordon håller det bara i 100 000 mil. Med rätt underhåll håller en Cadillac ATS-V mer än 150 000 mil.

  Audi RS4 Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts