Buick Cascada Tillförlitlighet

En 2-dörrars cabriolet som först lanserades av Opel, och en liknande variant lanserades av Buick 2016. Cascada har en härlig tygtak som kan öppnas. Bilen är elegant utformad för att ta en tur och konstruerad för att göra den perfekt pålitlig, med extremt härliga åkattraktioner.

Översikt

Cascada har en kvalitativ kördynamik med sin snabba motor. Cascada lades ner 2019, men innan dess fanns den i tre utrustningsnivåer, som även innehöll en sportmodell. alla utrustningsnivåer hade dock samma 1,6 L turbo 4-cylindriga motor med turbo som ger 200 hästkrafter. Detta var en spännande resa och kan fortfarande köpas på marknaden för begagnat.

Tillförlitlighet

Bilarnas tillförlitlighet är en avgörande faktor vid bilköp. Människor föredrar vanligtvis bilar med hög tillförlitlighet än tvärtom. Buick har varit ett hyfsat pålitligt bilmärke under hela sin existens och sitt partnerskap med GM motors. Buick har ett bra tillförlitlighetsbetyg på 4,5 av 5.
Cascada är en cabriolet, en karossform som aldrig varit den mest pålitliga bilen, men Cascada har gjort sitt och är ganska bra när det gäller tillförlitlighet. Den har ett tillförlitlighetsbetyg på 4,5 av 5 av J.D Power, vilket är en stor organisation. Den byggda bilen är också tillräckligt hållbar för att hålla i många år.

Säkerhet

Cabrioleterna är kända för sina inte så stora säkerhetsmått på grund av bristen på god strukturell styvhet. Cascada däremot har en fin strukturell styvhet och det finns färre fall av vältningar. Dessutom har bilen barer pop-up-skydd som kommer i alla fall vid en vältning. Dessutom har den andra standardiserade säkerhetsfunktioner

  Buick Envision Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

De Buicktillverkade bilarna är huvudsakligen inte så dyra att köpa och äga. Dessa bilar är gjorda för att hålla i hyggliga år och utan att orsaka många problem. Den årliga maximala underhålls- och reparationskostnaden är cirka 700 dollar. I denna underhållskostnad ingår allt regelbundet underhåll, eventuella oplanerade besök eller andra reparationskostnader som bilen står inför.

FAQ

Är Buick Cascada en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Buick Cascada är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Buick Cascada?

Buick Cascada är en bil med 4 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Car

Vad är hästkrafterna i Buick Cascada och har den en turbo?

Buick Cascada har 200 hästkrafter och ett vridmoment på 207 lb-ft. Motorn är en Gas I4 med en cylindervolym på 1.6L Bränslesystemet är: Det finns en direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Buick Cascada?

9,8 kubikfot ( 0,278 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Buick Cascada har 20 x -TBD- tums aluminiumhjul fram och 20 x -TBD- tums aluminiumhjul bak.

Är Buick Cascada snabb?

Den är inte supersnabb. Även om Buick Cascada 2019 ser sportig ut är det inte en sportbil. Det är en cruiser och inte en bruiser. Den 200 hästkrafter starka cabrioleten väger 4 000 pund. Den är väl spänstig och levererar bra acceleration med mycket lite turboläge. Buickens 0-60 mph-tid är inte snabbare än konkurrenterna, på över 8,0 sekunder.

  BMW i8 Tillförlitlighet

Har Buick Cascada en turbo?

Cascada har en turboladdad 1,6-liters fyrcylindrig motor med 200 hästkrafter och en sexväxlad automatisk växellåda. Växellådan måste ofta söka efter rätt växel, vilket kan minska effektiviteten och försämra prestandan.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts