BMW X7 Tillförlitlighet

X7 är en fullstor SUV som ska ge ännu mer utrymme för passagerare och bagage. Bilen har en tredje rad för extra passagerare, som också kan fällas ihop. Den kommer i ett AWD-system, med en tung motor och en otrolig interiör. Dessutom är tillförlitligheten också uppskattad hos X7.

Översikt

X7 har många funktioner som självnivellerande luftfjädring som ger den ultimata mjuka körningen. Motorn är också kraftfull och basmodellen har en 3,0 L B58 I6-motor och M-modellen har en mycket snabbare 4,4 L twin-turbo N63 V8-motor. Dessutom har interiören extremt högteknologiska funktioner och bekväma säten.

Tillförlitlighet

Fullstora SUV:er är gjorda för att köra extremt stabilt i snöiga förhållanden eller på ett grovt underlag. Tillförlitligheten är mycket viktig för dessa bilar eftersom dessa SUV:er behöver alla premiumdelar av högsta och finaste kvalitet. BMW är känt för sina motorer som är mycket hållbara.
X7 är en pålitlig SUV tack vare sina överlägsna kvalitetsdelar och sin motor. J.D Power gav den till och med ett bra betyg på 83 av 100. Denna poäng är extremt bra jämfört med sina rivaler. I övrigt är människors recensioner också mycket bra om bilen.

Säkerhet

SUV:er anses ofta vara mycket säkrare än sedans på grund av deras höga markfrigång och starka kaross. X7 har fått 5 stjärnor av alla organisationer. Den levereras också med Proactive Protection som innehåller många säkerhetsfunktioner som standard som aktiv blindspot-detektion, filhållningsassistent, kollisionsvarning osv.

  Bästa BMW för en familj

Underhåll och reparation

Underhållet av den här typen av stora SUV:er är ofta mycket högt. X7 skulle kosta dig cirka 2 000 dollar per år för sitt regelbundna underhåll. Detta höga underhåll beror främst på de dyra delar som används i denna SUV. Garantin kan dock täcka många saker under de första fyra åren.

FAQ

Hur många säten finns det i BMW X7?

BMW X7 är en bil med 7 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Allhjulsdrift

Vilka är hästkrafterna i en BMW X7 och har den en turbo?

BMW X7 har 523 hästkrafter och ett vridmoment på 553 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,4 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

BMW X7 har 22 X 9,5 tums aluminiumhjul fram och 22 X 10,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil kan BMW X7 hålla?

En BMW X7 som är väl underhållen och servas regelbundet bör hålla i långt över 100 000 mil. Vissa BMW-ägare har ägt sina BMW:er i över 250 000 mil. De håller länge om de är välskötta.

Hur bekväm är BMW X7?

BMW X7 är en sjusitsig bil, så två vuxna kan bekvämt sitta i baksätet i BMW X7 på långa resor. Den valfria tredje raden i X5 är dock mindre. Du kan ändra den mittersta raden i X7 från en bänk med tre sittplatser till två lyxiga bänkar mot en liten avgift.

  BMW 2-serien Tillförlitlighet

Är BMW X7 stor?

X7 är stor och BMW:s största SUV. X7, en lyxig SUV med tre sätesrader och en tredje som tillval på X5, är en klass över mellanstora X5. X7 är större än X5 och erbjuder mer utrymme i den tredje raden, vilket gör det lättare att ta emot stora familjer.

Har BMW X7 massagesäten?

Den har massagesäten. BMW X7:s komfortstolar1 ger dig en känsla av fullständig avkoppling och komfort. Massagefunktionen1, 2 kan aktiveras genom att trycka på en knapp. Detta ger dig känslan av att befinna dig i ett spa.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts