BMW VS Cadillacs tillförlitlighet – vilken är bäst?

BMW och Cadillac erbjuder en mängd lyxiga, högpresterande och eleganta bilar. Båda bilarna rankas högt i flera kategorier när det gäller lyxbilar. Men vilket märke är mer pålitligt och bättre än det andra?

BMW är mer tillförlitlig än Cadillac. Båda bilarna har dock nästan samma tillförlitlighetsnivå, som är genomsnittlig. När det gäller prestanda ligger båda bilarna på samma nivå, även om BMW har ett litet övertag. Dessutom är BMW något lyxigare än Cadillac.

Men när det gäller rymligheten erbjuder Cadillac mer passagerar- och lastutrymme än BMW. Dessutom är Cadillac billigare att köpa och underhålla än BMW. Så innan du köper någon av dessa bilar är det viktigt att känna till deras för- och nackdelar så att du kan göra ett välgrundat val.

Vilken bil är bäst mellan Cadillac och BMW?

Utseende

Som lyxbilar ser både BMW och Cadillac eleganta och stiliga ut. De ger båda ett ståtligt utseende och kommer att dra till sig samma uppmärksamhet när de kryssar fram på motorvägen. Trots detta ser Cadillac något lyxigare ut med en mer övertygande design än BMW:s.

BMW och Cadillac kan båda skryta med en lyxig interiör. Dessa två märken har dock något sämre interiörer jämfört med märken som Mercedes-Benz, Audi och Porsche. Trots detta får BMW:s interiör ett högt betyg jämfört med Cadillacs interiör.

Sätena i BMW är av bättre kvalitet än de i Cadillac. Dessutom släpar den senare efter när det gäller kvaliteten på klädseln. Dessutom har BMW ett mer sofistikerat infotainmentsystem än Cadillacs.

  BMW 328i vs. 320i - vilken är bäst?

Prestanda

Som de flesta lyxbilar är både Cadillac och BMW högpresterande bilar. BMW har dock ett övertag över Cadillac när det gäller prestanda. BMW skapar några av de mest kraftfulla motorerna på marknaden. Trots detta är de flesta BMW snabbare än Cadillac, men fler Cadillacs är snabbare än BMW.

Till exempel kan BMW M5 klara 0 till 60 mph på bara 3,1 sekunder, medan Cadillac CTS-V klarar samma sträcka på 3,7 sekunder. BMW:n är alltså snabbare än Cadillac:n. Tvärtom har Cadillac CTS-V en topphastighet på 200 mph, medan BMW M5 har en topphastighet på 189 mph.

Generellt sett presterar BMW bättre än Cadillac. Dessutom levererar BMW mer hästkrafter och vridmoment än Cadillacs. Så om du vill ha en högpresterande lyxbil ska du överväga att välja bland BMW M-serien.

Komfort

Cadillac och BMW är båda rymliga och har mycket bekväma hytter. Dessutom har de stora lastutrymmen för sina sedans och SUV:er. Beroende på vilken modell du väljer kan du tycka att antingen Cadillac eller BMW har mer utrymme i kupén.

Men när det gäller den övergripande komforten har BMW ett övertag eftersom deras interiör är mer exklusiv än Cadillacs.

Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighet rankas både Cadillac och BMW lägre än Mercedes och Audi. Dessa två märken har genomsnittliga tillförlitlighetsbetyg men ligger nästan sist när det gäller de minst tillförlitliga lyxbilarna på marknaden.

BMW är dock något mer tillförlitlig än Cadillac. Den mest tillförlitliga BMW-modellen är BMW X6, medan den mest tillförlitliga Cadillac-modellen är Cadillac ATS. Å andra sidan är den minst tillförlitliga BMW-modellen BMX X5, medan den minst tillförlitliga Cadillac-modellen är Cadillac CT5.

  Vilket är billigare att underhålla, BMW eller Mercedes?

Säkerhet

De flesta lyxbilar är utrustade med avancerade säkerhetsfunktioner. BMW och Cadillac är inget undantag. Trots detta får BMW ett något högre betyg än Cadillac. En av de mest tillförlitliga BMW-modellerna är BMW 2-serien, medan den mest tillförlitliga Cadillac-modellen är Cadillac ATS.

Den minst tillförlitliga BMW:n är tvärtom BMW X5, medan den minst tillförlitliga Cadillac-modellen är Cadillac Escalade. Dessutom är Cadillac Escalade den minst tillförlitliga bilmodellen mellan dessa två lyxbilstillverkare.
Pris
Som väntat är BMW dyrare än Cadillac. Detta beror på att deras bilar är mer lyxiga, avancerade, kraftfulla och tillförlitliga än Cadillac. Dessutom är BMW ett mer prestigefyllt varumärke än Cadillac. Så du bör förvänta dig mer för dess framsteg och märke.

Till exempel går den billigaste Cadillac-modellen, som är den subkompakta sedanen CT4, för 30 000 dollar, medan den billigaste BMW-modellen, som är BMW X1, går för cirka 35 200 dollar. BMW kostar alltså mer än 5 000 dollar jämfört med en Cadillac.

FAQ

Vilken bil erbjuder ett brett utbud av modeller – Cadillac eller BMW?

BMW erbjuder flest bilmärken och modeller. Detta märke har olika trims för nästan varje bilmodell. Dessutom erbjuder BMW en mängd olika bilar i olika karosserityper, vilket inkluderar sedan, coupé, cabriolet, vagn, SUV och mycket mer. Å andra sidan har Cadillac endast en handfull bilmodeller.

Är Cadillac CTS en bra bil?

Ja, Cadillac CTS är en utmärkt bil. Den har en genomsnittlig tillförlitlighet, som är 3,0 av 5. Även om det inte är den mest tillförlitliga Cadillac-modellen presterar den här bilen enastående bra. Den kan accelerera från 0 till 60 på 3,7 sekunder och har en topphastighet på 200 mph.

  Är det en dålig idé att köpa en begagnad BMW?

Men om du inte vill ha en högpresterande lyxbil är den här bilen inte bra för dig. Den är också något dyr eftersom den är en av de bästa Cadillac-modellerna på marknaden.

Hur många mil håller Cadillacs?

I genomsnitt håller en Cadillac ungefär 150 000 mil. Detta beror dock på hur väl du underhåller bilen. Om du underhåller bilen ordentligt kan den till och med hålla över 150 000 mil. Men om du inte gör det kanske din bil inte klarar 100 000 mil.

Vilken bil är dyrare att underhålla – BMW eller Cadillac?

Båda dessa bilar må vara lyxbilar, men BMW är mycket dyrare att underhålla än Cadillac. Dessutom är dessa bilar några av de minst tillförlitliga på marknaden, så du bör räkna med att de går sönder oftare än Mercedes eller Audi.

BMW är mycket dyrare att underhålla eftersom dess delar också är dyrare att köpa än Cadillac.

Slutsats

När det gäller jämförelsen mellan BMW och Cadillac är BMW den klara vinnaren. Detta beror på att BMW är lyxigare, kraftfullare, presterar bättre och är mer tillförlitlig. Å andra sidan erbjuder Cadillac mer utrymme för både passagerare och last och är dessutom billigare än BMW.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts