BMW 3-serie Tillförlitlighet

Ett bra tillägg för dem som vill ha utrymme och bra körning från sin bil. 3-seriens vagnversion kallas G21. Detta har också varit en riktigt bra familjebil. Bilen kan vara extremt snabb och kan ta med sig mycket bagage och passagerare. Du kan köra fort i den här bilen och samtidigt använda allt användbart utrymme samtidigt.

Översikt

Vagnversionen saknar inga viktiga köregenskaper, utan lägger till många bra funktioner. Bilen har en 3,0 L 6-cylindrig twin-turbo-motor med 6 cylindrar som kan ge så mycket som 248 hästkrafter. Bilen är extremt snabb även med den långa karossen och den kan gå från 0 till 62 mph på bara 5,4 sek.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighetsfaktorn är inte så dålig trots att bilen är en lyxbil. På grund av de komplexa system som används i lyxbilar är de ofta inte särskilt tillförlitliga, men G21 är inte sådan. Den är lika tillförlitlig som alla andra vagnar som finns på marknaden.
Den totala 3-serien har ett tillförlitlighetsbetyg över genomsnittet på 76 av 100, av J.D Power. Motorn som används i bilen har inte fått några större klagomål och kvaliteten på delarna är lika bra som alla andra BMW-fordon. På det hela taget är denna kan ett mycket bra pålitligt familjefordon.

Säkerhet

Hur mycket det än pratas om är säkerhetsfunktionerna ännu viktigare än så. 3-serievagnen har alla aktiva och passiva funktioner som krockkuddar, elektronisk stabilitet, assistent för att hålla sig i körfältet etc. Bilen presterar också mycket bra när det gäller eventuella krockar.

  Audi RS6 Avant Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Det är ett faktum att tyska bilar behöver mer underhåll än andra fordon. Detta beror på deras lyxiga funktioner och komplexa system. 3-serievagnen behöver också förebyggande underhåll för att hålla den i gott skick. Den genomsnittliga underhållskostnaden på tio år är cirka 10 000 dollar, vilket innebär att du måste lägga undan cirka 1 000 dollar varje år.

FAQ

Är BMW 3-serie Wagon en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW 3-series Wagon är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i BMW 3-serie Wagon?

BMW 3-series Wagon är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Små kombibilar.

Vad är hästkrafterna i en BMW 3-serie Wagon och har den en turbo?

BMW 3-serie Wagon har 248 hästkrafter och 258 lb-ft vridmoment. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

BMW 3-series Wagon har 17 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Vilken BMW 3-serie är den mest pålitliga?

Långvariga bilägare är överens om att den är den mest pålitliga serien sedan E46. Den tillverkades mellan 2012 och 2018. Även om F30 är den mest tillförlitliga serien sedan E46 kan den inte kännas lika robust som äldre modeller.

Är 3-serien pålitlig efter 100 000 mil?

En BMW som är väl underhållen och servas regelbundet bör hålla i långt över 100 000 mil. Vissa BMW-ägare har ägt sin BMW i över 250 000 mil. De håller länge om de är välskötta.

  Är Volvo mer pålitlig än Audi?

Vilken BMW är den mest tillförlitliga?

BMW E90 3-serien 3-serien är den mest tillförlitliga BMW:n. BMW E90 3-serien utan turboladdning är den mest tillförlitliga BMW:n. 325i var basmodellen när E90 först debuterade 2006.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts