Bilar som motsvarar Jeep Gladiator

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator är en av de senaste jeepmodellerna på marknaden. Jeep Gladiator lanserades 2018 och är bäst lämpad för terrängkörning, bogsering och dragning. Men vilka bilar liknar Jeep Gladiator?

Bilar som liknar Jeep Gladiator är bland annat Ford Ranger, Honda Ridgeline, GMC Canyon, Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Nissan Frontier, RAM 1500 och Ford F-150. Dessa bilar liknar Jeep Gladiator eftersom de är pickup trucks med stora terrängegenskaper.

Vilka bilar liknar Jeep Gladiator?

1# Ford Ranger

Ford Ranger och Jeep Gladiator ger en av de bästa körningarna i sin klass. Dessutom är de rymliga, bekväma och kraftfulla. Jeep Gladiator levererar dock mer kraft än Ford Ranger, medan den senare fokuserar mer på effektivitet och en smidig körning.

Dessutom finns Jeep Gladiator med andra kraftfulla trims som gör att användaren kan välja en kraftfull drivlina för terrängkörning. Men när det gäller bränsleeffektivitet är Ford Ranger bättre än Jeep Gladiator med ett kombinerat EPA-betyg på 22 mpg som slår Gladiatorns 19 mpg.

2# Honda Ridgeline

Honda Ridgeline är den bästa ersättaren för Jeep Gladiator. Detta beror på att de presterar på samma sätt, har liknande motorer och båda har kraftfulla drivlinor. Honda Ridgeline är utrustad med en 3,5-liters V6-motor som levererar upp till 280 hk och 262 lb-ft vridmoment, medan Jeep Gladiator har en 3,6-liters V6-motor som levererar upp till 285 hk och 260 lb-ft vridmoment.

Även om båda pickuparna är utmärkta för terrängkörning har de olika drivlinor som standard. Jeep Gladiator har en fyrhjulsdrift medan Honda Ridgeline har en fyrhjulsdrift. Gladiatorn är bra för terrängkörning, men Ridgeline är bäst för dragning med en bättre dragkapacitet.

  Vanliga problem med Jeep Patriot?

4# Chevrolet Colorado

Jeep Gladiator och Chevrolet Colorado är båda amerikanska bilmärken. Bortsett från det är de robust konstruerade för terrängkörning. Dessutom har de båda fyra dörrar och korta sängar som mäter cirka 5,5 fot. Dessutom är de utrustade med en 3,6-liters V6-motor som levererar upp till 308 hk i Chevrolet Colorado och 285 hk i Jeep Gladiator.

Så trots att de har samma motor presterar Chevrolet Colorado något bättre än Jeep Gladiator. Trots att Jeep Gladiator har liknande egenskaper är Jeep Gladiator betydligt dyrare än Chevrolet Colorado.

5# GMC Canyon

En annan pickup som är ett bra alternativ till Jeep Gladiator är GMC Canyon. Den här bilen är stor med en fin markfrigång. Jeep Gladiator är dock fortfarande längre och bättre lämpad för tuff terräng. Å andra sidan presterar GMC Canyon bättre eftersom dess 2,7-liters inline-4-motor levererar maximalt 310 hk.

Den största nackdelen med GMC Canyon är att den har ett bakhjulsdrivet hjulsystem som standard, medan Jeep Gladiator har ett fyrhjulsdrivet system.

6# Nissan Frontier

Nissan Frontier är ett annat perfekt alternativ till Jeep Gladiator. Precis som Jeep Gladiator har den här bilen en hyfsad dragkapacitet på upp till 1 610 pund. Den är också utrustad med en 3,6-liters V6-motor som levererar upp till 310 hk. Dessutom har den här pickupen ett alternativ med antingen bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift.

7# Ford F-150

Ford F-150 är en av de mest sålda lastbilarna i Nordamerika. Tack vare sin kraftfulla 3,5-liters V6-motor som levererar upp till 290 hk och 265 lb-ft vridmoment. Dessutom har den utmärkta terrängegenskaper som Jeep Gladiator. Ändå har den till och med en bättre dragkapacitet på cirka 12 700 pund.

  Vanliga problem med Jeep Grand Cherokee

8# Toyota Tacoma

Toyota Tacoma delar många funktioner med Jeep Gladiator, men den är också effektivare, mer lätthanterlig och mer tillförlitlig. Några av de egenskaper som Toyota Tacoma delar med Jeep Gladiator är en kraftfull V6-motor, fantastiska terrängegenskaper och en enastående dragkapacitet på upp till 6 800 pund.

9# RAM 1500

RAM 1500 kan också vara ett bra alternativ till Jeep Gladiator. Det beror på att den också har en kraftfull V6-motor som levererar upp till 305 hk, en utmärkt körning och en enastående dragkapacitet. Dessutom har RAM 1500 en rymlig hytt och olika motoralternativ att välja mellan.

FAQ

Är Jeep Gladiator pålitlig?

Trots att Jeep Gladiator bara har funnits på marknaden i några få år är den på väg att bli den minst pålitliga Jeep-modellen någonsin. Enligt Consumer Reports lyckades Jeep Gladiator bara få 38 av 100 poäng, vilket är det lägsta resultatet bland Jeep-modellerna.

Några av de saker som gör Jeep Gladiator opålitlig är bränsleekonomi, förutspådd tillförlitlighet, prestanda i körtester och ägarens tillfredsställelse.

Vilka är de vanligaste problemen med Jeep Gladiator?

Jeep Gladiator är fortfarande ny på marknaden och den har inte många problem. Men när bilen fortsätter att lägga på fler mil kan ytterligare problem upptäckas på vägen. Några av de problem som har rapporterats är bland annat en defekt differentialgivare, en skakande ratt och olika elektriska problem.

Är det dyrt att underhålla Jeep Gladiator?

Ja, det är betydligt dyrare att underhålla Jeep Gladiator än branschgenomsnittet. Det uppskattas att Jeep Gladiator kommer att kosta minst 11 803 dollar i underhåll och reparationer under de första 10 användningsåren. Detta är 1 482 dollar mer än branschgenomsnittet. Så om du planerar att köpa en Jeep Gladiator bör du vara beredd på höga underhållskostnader.

  Jeep Commander Tillförlitlighet

Hur länge håller Jeep Gladiator?

Eftersom Jeep Gladiator har funnits på marknaden i några år är det ganska svårt att veta hur länge bilen håller. Men om man går efter andra liknande Jeep-modeller som Jeep Wrangler bör Jeep Gladiator hålla i mer än 200 000 mil. För att detta ska kunna ske krävs rätt skötsel och underhåll.

Slutsats

Nu när du känner till några av de pickup trucks som liknar Jeep Gladiator borde det inte vara någon större utmaning att välja rätt truck för dina behov och din budget. Oavsett om du vill ha en mer bekväm, rymlig, avancerad, pålitlig, praktisk eller prisvärd pickup truck än Jeep Gladiator är valet ditt.

Oavsett vilken pickup truck du väljer är Jeep Gladiator fortfarande en av de mest exceptionella pickup trucks i sin klass. Tillverkaren bör dock förbättra komforten och kvaliteten på körningen.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts