Bästa Mercedes hybridbilar

Bästa Mercedes hybridbilar

Mercedes har legat i framkant när det gäller den mesta fordonstekniken. Och precis som alla andra märken strävar Mercedes efter att minska koldioxidutsläppen genom att tillverka fler hybridbilar.
Mercedes har flera hybridbilar att erbjuda. Några av de bästa Mercedes hybridbilarna är Mercedes-Benz E-Klass 300e, C-Klass 350e kombi, A-Klass 250e hatchback/sedan, modellerna GLC-Klass 350e och GLE-Klass 350 de. Trots att dessa bilar har ett plug-in hybridalternativ behåller de fortfarande toppteknik och lyxig finish.

Mercedes-Benz E 300e

Vår bästa Mercedes-Benz hybridmodell är Mercedes E-Klass 300e. Liksom de flesta hybridbilar är den här bilen inte billig eftersom den kostar runt 69 000 dollar. Den förbrukar dock mindre bränsle än modeller med enbart bensin eller diesel. E-Klass erbjuder både gas- (300e) och diesel- (300de) plug-in hybridalternativ.
Dessutom kombinerar E-Klass 300e en 2,0-liters fyrcylindrig turboladdad gasmotor med ett 13,5 kWh litiumjonbatteri och en elmotoruppsättning för totalt 316 hk. Medan E-Klass 300de har en 2,0-liters dieselmotor kombinerad med ett 13,5 kWh litiumjonbatteri och en elmotoruppsättning för totalt 302 hk.
Båda E-Klass 300 plug-in hybridmodellerna täcker upp till 34 miles och kan ta upp till 1 timme och 30 minuter att ladda fullt ut. Bilen är kraftfull med en acceleration från 0 till 62 på 5,7 sekunder. Dessutom kan den nå en topphastighet på 155 mph.
Trots att E-Klass 300 har ett hybridsystem i bilen behåller den fortfarande sitt utsökta och lyxiga utseende. Du får de avancerade funktioner och enastående prestanda som finns i E-Klass sedan, samtidigt som du minskar koldioxidutsläppen och sparar på bränslekostnaderna.

Mercedes-Benz C-Klass 350e Estate

Om du inte har tillräckligt med pengar att spendera på Mercedes-Benz E-Klass 300e är C-Klass 350e ett idealiskt alternativ. Med ett pris på cirka 56 000 dollar är detta ett bra fynd med tanke på att du får alla funktioner i C-Klass 350 med ett extra plug-in hybridalternativ.
Den här enheten har också en 2,0-liters turboladdad gasmotor som kombineras med ett litiumjonbatteri på 6,2 kWh och en 80 hk stark elmotor som levererar upp till 275 hästkrafter. Den lilla executive sedanen kan också accelerera från 0 till 60 sekunder på 5,9 sekunder, vilket är i linje med andra lyxbilar i toppklass.
Dessutom har Mercedes C-Klass 350e Estate en 7G-Tronic plus 7-växlad automatlåda. Tyvärr är det inte lätt att hantera bilen eftersom den är ganska tung. När du byter till plug-in hybrid kan du köra bilen i 19 mil, innan du byter tillbaka till gas igen.

  Vilken är den billigaste Mercedes-bilen?

Mercedes-Benz A-klass 250e Hatchback/Sedan

Mercedes-Benz A-klass 250e är en av de bästa prisvärda lyxhybridbilarna på marknaden. Den har ett alternativ med hatchback eller sedan. Hatchbackmodellen är perfekt för stadskörning, medan sedanen är idealisk för motorvägen.
Faktum är att A-Klass 250e har en av de bästa elektriska körsträckorna, där hatchbackmodellen klarar 44 mil och sedanen 45 mil. Laddningen är också enkel och snabb, eftersom båda modellerna tar cirka 2 till 3 timmar att ladda fullt ut.
Trots sin effektivitet på vägen erbjuder både hybridmodellerna Mercedes-Benz A-klass hatchback och sedan hybridmodellerna lyx och komfort för förare och passagerare. Dessutom är de ganska prisvärda jämfört med hybridmodellerna E-Klass och C-Klass. A-Klass 250e hatchback går för 37 000 dollar, medan A-Klass 250e går för 43 000 dollar.
A-Klass 250e-modellen är utrustad med ett stort 15,6 kWh-batteri, en turboladdad 1,3-liters fyrcylindrig bensinmotor och en elmotor. Motorn och motorn levererar utmärkta 215 hästkrafter och en acceleration från 0 till 62 sekunder på 6,6 sekunder.

Mercedes GLC 350e 4Matic

Mercedes-Benz GLC är en av de mest sålda SUV:erna i Nordamerika. Dess hybridvariant går också bra och är en av de bästa kompakta hybrid-SUV:erna på marknaden. Det som gör den ännu bättre är det beprövade fyrhjulsdriftssystemet 4Matic som kan kryssa smidigt i alla terränger.
Att driva ett så kraftfullt fordon är kostsamt eftersom det förbrukar mycket bränsle. Men med plug-in hybridalternativet kan du spara bränsle i cirka 28 mil. Dessutom kan batteripaketet laddas på mindre än 2,5 timmar, vilket är fantastiskt. Det här fordonet går för cirka 55 000 dollar.
Mercedes GLC 350e 4Matic är utrustad med en turboladdad 2,0-liters fyrcylindrig motor med en 85 kWh-motor. Tillsammans ger de 315 hästkrafter och accelererar från 0 till 60 mph på 6,2 sekunder. Förutom den utmärkta kraften och bränsleeffektiviteten kommer du också att njuta av den komfort och lyx som Mercedes erbjuder.

  Vilken Mercedes kör sig själv

Mercedes-Benz GLE 350 de SUV

Om du vill ha en av de bästa hybrid-SUV:erna på marknaden är Mercedes GLE-Class 350 de det bästa valet. Med en kapacitet på upp till 66 mil är detta verkligen en av de bästa plug-in hybridbilarna på marknaden. Detta beror på att de flesta hybridbilar kämpar för att klara 30 miles, medan den här modellen klarar över 66 miles.
Den är dock inte billig eftersom den kostar runt 65 000 dollar. Till skillnad från de flesta plug-in hybridbilar använder GLE 350 de SUV en dieselmotor i stället för en gasmotor. Den har ett litiumjonbatteri på 31,2 kWh, en turboladdad 2,0-liters dieselmotor och en elmotor.
Kombinationen av motorn och elmotorn levererar upp till 325 hk och kan accelerera från 0 till 62 mph på 6,8 sekunder. Mercedes-Benz GLE 350 är den största bilen som är utrustad med Mercedes EQ power treatment. Förutom att minska koldioxidavtrycket på miljön är den här bilen också lyxig och perfekt för terrängkörning.

Frågor om hybrid Mercedes

Varför välja en hybrid Mercedes-Benz framför en vanlig Mercedesbil?

Hybridbilar har flera fördelar. För det första räddar de miljön genom att minska koldioxidutsläppen. För det andra ger de extra kraft, vilket direkt förbättrar bilens prestanda. Slutligen hjälper de dig att spara bränsle eftersom du kan använda elkraft i flera kilometer.

Vilken Mercedes-hybridmodell har den bästa elektriska körsträckan?

Mercedes-Benz GLE 350 de SUV har den bästa elektriska körsträckan på 66 mil. Den följs tätt av Mercedes-Benz A-klass med 44 miles för sin hatchback och 45 miles för sina sedanmodeller. GLE 350 de är dock betydligt dyrare än A-klassens sedan.

  Vilken modell är den minsta Mercedes SUV?

Är Mercedes-Benz E-Klass 300 sedan och E-Klass 300e sedan samma pris?

Nej, det är de inte. Mercedes-Benz E-Klass hybridversionen 300e är något dyrare än den vanliga E-Klass sedanen. Hybridversionen går för cirka 69 000 dollar, medan den vanliga bensinversionen har ett utgångspris på cirka 61 000 dollar. Därför måste du betala mer för plug-in hybridversionen.

Slutbetänkanden

Mercedes-Benz-modellerna som vi har lyft fram ovan är några av de bästa plug-in hybridbilarna på marknaden. Förutom att rädda miljön och minska dina bränslekostnader får du också en bekväm och lyxig körning. Den bästa hybridbilen från Mercedes är Mercedes E-klass 300e.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts