Bästa BMW familjebil med 7 platser

Bästa BMW familjebil med 7 platser

BMW erbjuder flera enastående bilar med 7 sittplatser, bland annat BMW X5 och BMW X7. Men vilken är den bästa BMW-familjevagnen med 7 sittplatser?

Den bästa BMW-familjevagnen med 7 sittplatser är BMW X7. Även om BMW X5 har 7 sittplatser är BMW X7 betydligt rymligare, mer avancerad och bättre lämpad för en familj än X5. Dessutom är tredje raden av sittplatser standard i X7, medan det är ett tillval i X5.

Vad gör BMW X7 till en perfekt familjebil?

Den har höga säkerhetsbetyg

Säkerheten bör alltid komma i första hand när man letar efter en familjebil. Du vill ha en bil som håller dina barn och andra familjemedlemmar säkra. BMW X7 är en mycket säker bil. Den har flera toppsäkerhetsfunktioner som standard. Några av dem är aktiv blindspotsdetektering, city collision mitigation, frontalkollisionsvarnare och lane departure warning.

Den har mycket förvaringsutrymme

Om du är familjefar är det viktigt att ha en bil med mycket förvaringsutrymme. Det är vad BMW X7 erbjuder. Den kommer med 12,8 kubikfot utrymme bakom tredje raden, men har totalt 90,4 kubikfot utrymme med både tredje och andra raden uppfällda. Det är tillräckligt med utrymme för att förvara dina och familjens saker när du åker på picknick eller vandring.

Ger komfort

BMW X7 har en av de bästa interiörerna i sin klass. Interiören är inte bara exklusiv, den är också rymlig och har många avancerade funktioner. Dessutom har den sittplatser på tredje raden, vilket är livsviktigt för barn eller barnens vänner.
Dessutom har BMW X7 förstklassiga material som är tillverkade med omsorg om detaljerna. Dessutom gör olika färgteman det möjligt för köparen att välja ett tema som han eller hon gillar. Dessutom har den ett standard panorama-månadstak som för in mycket naturligt ljus och gör att bilens passagerare kan njuta av landskapet.

  2022 Mercedes GLS SUV vs BMW X7

Exceptionell prestanda

Oavsett om du kör bilen för skojs skull, för äventyr eller för att transportera din familj är det avgörande att ha en välpresterande bil. Trots att BMW X7 har många lyxiga och avancerade funktioner presterar den exceptionellt bra.

Den bäst presterande BMW-trimningen är BMW M50i. Den är utrustad med en 4,4-liters twin-turbo V8-gasmotor med 8-växlad automatisk växellåda och ett AWD-system. Motorn producerar också maximalt 523 hk och ett vridmoment på 553 lb-ft. Dessutom har den en topphastighet på 130 mph och kan accelerera från 0 till 60 på 4,5 sekunder.

Med sådana enastående prestanda kommer BMW X7 att se till att din familj inte bara reser bekvämt utan även smidigt och snabbt.

Elegant design

När man letar efter en familjebil är utseendet inte särskilt viktigt. Oavsett detta är det bättre att ha en snygg bil som tilltalar dina barn och din familj än en ful bil. BMW X7 är en av de mest eleganta 7-sitsiga SUV:erna på marknaden. Den är väldesignad med förstklassiga funktioner.

Digital nyckel

Eftersom föräldrar är upptagna människor kan det ibland vara ganska utmanande att öppna dörrar för barnen. Men eftersom BMW X7 har en digital nyckel kan föräldrarna låsa och låsa upp dörrarna med en knapptryckning eller med hjälp av en smartphone. Så föräldrarna kan hålla i andra saker som matvaror eller bagage medan de öppnar bildörren utan att röra den.

  Vanliga fel & problem med BMW F31

Observera att personer med NFC-kapabel Samsung Galaxy är de enda som kan ansluta appen till bilen och använda sina telefoner som nyckel.

Underhållning i baksätet

En annan unik funktion som gör BMW X7 idealisk för familjer är de bakre underhållningsskärmarna. Dessa underhållningsskärmar håller personerna och barnen på baksidan underhållna. Förutom det kan navigationskartan ses, vilket gör att passagerarna i baksätet kan veta var de är eller är på väg.

Flera reglage i baksätet

BMW X7 är en stor bil med sittplatser på tredje raden. Så om du vill göra dina barn på tredje eller andra raden bekväma utan att justera sätena manuellt kan du justera sätena från bakdörren för att göra dina barn bekväma.

FAQ

Är BMW X3 en 7-sitsig bil?

Nej, BMW X3 är inte en 7-sitsig bil. BMW erbjuder endast två 7-sitsiga SUV:er; BMW X7 och X5. Tvärtom är inte alla BMW X5 7-sitsiga. Endast BMW xDrive40i kan uppgraderas till en 7-sitsig bil. Detta innebär att BMW xDrive45e och X5 M50i alla är standard med 5 sittplatser och kan inte uppgraderas till en 7-sitsig.

Är BMW X7 tillförlitlig?

Även om BMW X7 har funnits på marknaden i mindre än 5 år har den visat sig vara en mycket pålitlig SUV, jämfört med BMW X5 och andra konkurrenter. J.D. Power gav den ett tillförlitlighetsbetyg på 83 av 100, vilket är bra eller över genomsnittet.

Men även om den här bilen är tillförlitlig är den ganska dyr att reparera. Så håll detta i åtanke när du planerar att skaffa den.

  Är BMW Hybrider pålitliga?

Hur snabb är BMW X7?

BMW X7 är en högpresterande bil med flera motoralternativ. Den har en topphastighet på 155 mph och kan accelerera från 0 till 60 på bara 4,5 sekunder. BMW M50i är den mest presterande trimningen, men den är också dyrare.

Vilka är de vanligaste problemen med BMW X7?

Liksom många BMW-modeller har även X7 sina vanliga problem som intresserade köpare bör känna till. Några av dem är upphängningsproblem, problem med det elektriska systemet och problem med drivlinan. Inte att dessa problem kan variera från ett modellår till ett annat. Ta väl hand om din bil för att minimera de flesta av dessa problem.

Slutbetänkanden

Om du letar efter den bästa BMW-familjevagnen med 7 platser är BMW X7 det bästa valet. Denna bil är rymlig, tekniskt avancerad, säker, presterar enastående, bekväm och elegant konstruerad. Den är dock också dyr och förbrukar mycket bränsle. Dessutom är den tredje raden inte bra för vuxna som reser långt bort.

På det hela taget är det en trevlig SUV för dem som vill ha klass, rymlighet, prestanda, säkerhet och lyx.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts