Bästa begagnade bilar med uppvärmda säten

Att sitta bekvämt i en bil är viktigt för att få en trevlig körupplevelse, vilket innebär att bilen i fråga måste ha viktiga komfortfunktioner som en lugn körning, bekväma säten med uppvärmning och gott om utrymme för dig och dina passagerare.

Om du vill maximera din komfort på vägen måste du dock spendera en enorm summa pengar, vilket inte nödvändigtvis är möjligt för de flesta kunder där ute. Som sådan måste du också välja en bil som inte är dyr att underhålla eftersom de flesta bilar som kommer med alla möjliga prylar tenderar att vara dyra när det gäller underhåll.

En begagnad bekväm bil kan lika gärna vara det bästa tillvägagångssättet om du vill dra nytta av funktioner som dessa och 2016 Chevrolet Malibu är en riktigt konkurrenskraftig begagnad sedan som du kan köpa just nu. Hyundai Tucson 2016 är en fantastisk SUV som också erbjuder uppvärmda säten och alla möjliga bekvämligheter.

Om du vill ha en bekväm och relativt lyxig hatchback ska du se till att kolla in 2016 Lexus CT Hybrid. Om sportbilar är din kopp te erbjuder 2016 Ford Mustang EcoBoost Premium det bästa värdet för pengarna. Slutligen, om du vill ha en stor SUV ska du se till att kolla in 2016 års Chevrolet Suburban.

2016 Chevrolet Malibu Premier- $16-$19k

Om du vill kombinera stort värde med tillgänglig lyx är 2016 Chevrolet Malibu definitivt värd att ta en titt på. Malibu fick en grundlig omdesign inför 2016 års modell vilket innebär att den fortfarande ser relativt fräsch ut och kan lätt misstas för en helt ny bil om du väljer rätt paket.

  Vilken är den bästa SUV:n för en tjock person?

Med det sagt bör du hitta en som är utrustad med Premier-paketet som kommer med en hel del lyxiga bekvämligheter som till exempel både uppvärmda och kylda framsäten. Detta är inte så vanligt i kategorin med prislappar under 20 000 dollar, vilket innebär att Malibu slår långt över sin viktgräns. Dessutom är 2016 Malibu också en pålitlig bil som finns tillgänglig med effektiva drivmedelsalternativ.

2016 Hyundai Tucson – 15-18 000 dollar

2016 Hyundai Tucson är ganska lik Malibu när det gäller vad du får för pengarna eftersom Tucson också erbjuder uppvärmda och kylda säten för de främre passagerarna. Förutom att Hyundai Tucson kan fås med massor av lyxfunktioner som tidigare bara var reserverade för bilar i den övre prisklassen, är den också effektiv och ganska åtråvärd.

Detta beror på att den erbjuder en upphöjd körställning i ryggen på massor av utrymme för alla passagerare. När det gäller tillförlitlighet verkar 2016 års Tucson vara en av de minst problematiska SUV:erna från sin tid.

2016 Lexus CT Hybrid – 17-21 000 dollar

Hatchbacks ses inte nödvändigtvis som de mest eftertraktade bilarna på marknaden även om de erbjuder ganska mycket värde för inte så mycket att offra. Som sådan är Lexus XT Hybrid en överlägsen allround hybrid hatchback där ute eftersom den erbjuder toppeffektivitet, toppsäkerhet och topptillförlitlighet.

Till och med basmodellen får uppvärmda säten men du kan uppgradera till en mer sportig eller lyxig trim beroende på dina preferenser. CT 2016 har vunnit flera utmärkelser för att vara en fantastisk allroundbil redan 2016, vilket innebär att den fortfarande är ett utmärkt begagnat bilalternativ 2021.

  Vilka begagnade bilar har flest säkerhetsfunktioner?

2016 Ford Mustang EcoBoost Premium – 20 000-25 000 dollar

Ford Mustang anses inte vara en lyxbil men om du väljer 2016 års Premium-trim får du både kylning och säten som standard vilket inte är något du förväntar dig av en Mustang. Om du kombinerar det med ikonisk styling, en potent men effektiv drivlina och ett ganska lättillgängligt pris är 2016 Mustang Premium ett frestande alternativ.

Utrymmesmässigt erbjuder Mustang mycket även om den tekniskt sett bara har plats för två personer. Lastutrymmet är också överlägset de flesta 2-dörrars bilar i sitt segment och körupplevelsen är inte så mycket kompromissad trots att det är en sportbil.

2016 Chevrolet Suburban – 23-50 000 dollar

Om du vill ha en SUV med så mycket utrymme som möjligt måste du gå via Chevy Suburban-vägen eftersom denna 7-sitsiga koloss erbjuder mycket för pengarna. Suburban erbjuder både uppvärmda och kylda säten vilket är nödvändigt för en överlägsen långkörningsbil och en härlig pendlare.

Förutom att Suburban är bekväm och rikligt rymlig är den pålitlig, åtråvärd och kan dra tunga laster. Som sådan tenderar Suburban att kombinera både överlägsna SUV-egenskaper för daglig körning med användbarhet och utrymme för alla passagerare.

FAQ-avsnittet

Är uppvärmda säten värda det?

Det beror på var du bor och hur du brukar använda dem. Objektivt sett är det värt att ha en bil med uppvärmda säten eftersom alternativet med uppvärmda säten tenderar att vara relativt prisvärt i jämförelse med många mer avancerade sittplatser samtidigt som det är relativt mer användbart.

  Kan en dålig AC-kompressor orsaka överhettning i bilen?

Med det sagt, om du är någon som bor i ett varmt klimat eller om du aldrig använder uppvärmda säten så är det inte nödvändigtvis värt att köpa en bil med dem. Trots detta är uppvärmda säten utan tvekan det mest användbara och funktionella sittalternativet som finns.

Är ventilerade säten värda det?

Svaret på den här frågan är lite svårare eftersom det finns olika typer av ventilerade säten och vissa av dem är effektivare än andra. Det mest grundläggande alternativet med ventilerade säten med luftrecirkulation är oanvändbart för många människor eftersom luften inte kyls och därför knappt kan kännas på ryggen.

Om systemet däremot använder kyld luft kommer du definitivt att känna de kylande egenskaperna, vilket innebär att dessa typer av ventilationssystem verkligen är värda det.

Är massagesäten värda det?

Massagestolar är utan tvekan den största gimmicken av alla sittalternativ som du kan få i dag, eftersom dessa tenderar att kosta mycket pengar men de erbjuder nästan alltid lite eller ingen massagefunktionalitet. Det beror på att dessa system i första hand bygger på att ländstödsdynorna blåser upp och släpper luft, vilket inte är en riktig massage.

Som sådan, om bilen du tittar på inte erbjuder något mer än bara uppblåsbar lumbstödsmassage, är det bättre att hoppa över den eftersom du sannolikt aldrig ens kommer att använda den.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts