Bästa begagnade bilar med Android Auto

Android Auto är ett system för integrering av smarttelefoner i bilen som gör att du kan använda dina telefonappar direkt på bilens infotainmentskärmar i mitten och på instrumentbrädan. Detta är mycket fördelaktigt eftersom du kan använda Google Maps som ditt primära navigationssystem.

Dessutom gör det också att du kan ta full kontroll över din musik genom att integrera appar som Spotify med bilens infotainmentskärm. Android Auto gör det också möjligt för dig att upprätta handsfree telefonsamtal och meddelanden, vilket är i enlighet med trafiklagstiftningen i praktiskt taget alla länder i världen.

Därför är det bara rimligt att köpa en bil med Android Auto om du använder en Android-enhet som smartphone. Honda Accord EX från 2016 har Android Auto som standard medan du måste betala en mindre premie för att få det på Hyundai Elantra från 2017.

Volvo XC90 2017 kan vara en av de bästa lyxiga begagnade SUV:erna du kan köpa just nu och den kommer också med Android Auto. Om du vill köpa en begagnad premiumsedan kommer 2017 Audi A4 med Android Auto direkt från fabriken. Om du vill ha en billig och effektiv bil som har Android Auto som standard ska du se till att kolla in 2017 Chevy Bolt.

2016 Honda Accord EX

Om du är ute efter en billig bil som inte offrar majoriteten av moderna bilars bekvämligheter ska du se till att kolla in 2016 Honda Accord. Du kan hitta ett gäng exemplar med låg milelängd under 20 000 dollar vilket gör Accord till ett bra alternativ att satsa på om du vill ha en trevlig mellanstor sedan.

  Hur får de in bilar i köpcentra?

Även om Accord inte kommer med Android Auto som standard ingår både Android Auto och Apple Car Play i den mellanstora EX-utrustningen, vilket brukar vara den som de flesta väljer ändå. Accord är både pålitlig och effektiv, vilket innebär att den bör tillfredsställa alla dina dagliga behov i många år framöver.

2017 Hyundai Elantra

Om du har en liten budget men ändå vill få det bästa för pengarna när det gäller mjukvaruteknik i bilen, ska du se till att kolla in 2017 års Hyundai Elantra. Elantra har inte heller Android Auto som standard men nästan alla Elantra-modeller som såldes var utrustade med Android Auto.

Förutom att Elantra har alla nödvändiga funktioner för integrering av smarttelefoner har den också en ganska högkvalitativ interiör packad med tillräckligt med utrymme för varje passagerare. Elantra erbjuder också förstklassiga resultat när det gäller säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet, vilket gör den till en bra begagnad bil att överväga.

2017 Volvo XC90

Volvo XC90 från 2017 är en av de bästa begagnade SUV:erna du kan köpa nuförtiden eftersom den kommer välutrustad från fabriken samtidigt som den erbjuder mycket för pengarna. Med tanke på att de flesta premiumbiltillverkare upplever svåra avskrivningar och genomsnittlig tillförlitlighet skulle du bli förvånad över hur välbyggda dessa SUV:er är jämfört med resten av segmentet.

XC90 kommer inte med Android Auto direkt från fabriken men nästan alla begagnade bilar är utrustade med Android Auto. Förutom att XC90 är överlägsen de flesta mellanstora lyxiga SUV:er där ute är den också vackert designad både invändigt och utvändigt utan att vara överdrivet dramatisk eller prålig till ett genomsnittligt begagnatpris på cirka 39 000 dollar.

  Vad får en bil att öka i värde?

2017 Audi A4

Audi A4 är en av de mest framgångsrika Audi-modellerna genom tiderna eftersom den balanserar storlek, komfort och praktiska egenskaper bättre än sin storebror A6 och sin lillebror A3 sedan. Förutom att A4 är det bästa valet i segmentet kommer den med Android Auto direkt från fabriken, vilket gör det så enkelt som möjligt att köpa en 2017 A4.

Både den yttre och inre designen är fortfarande lika relevant eftersom Audi har införlivat massor av toppmodern teknik i A4. Du kan få en snyggt optionerad begagnad A4 för runt 23 000 dollar vilket innebär att A4 verkligen är värd din tid och dina pengar.

2017 Chevy Bolt

2017 Chevy Bolt är en bra ingång till hybrid- och elbilarnas värld eftersom den erbjuder mycket teknik för inte så mycket pengar. Med det sagt kan Bolt fås för cirka 16 000 dollar begagnad vilket är ett ganska frestande pris om du är intresserad av att köpa en stadsbil.
Bolt kommer med i princip all modern teknik eftersom det är en hybrid-/elbil. Det innebär att Android Auto ingår i alla utrustningsnivåer och motorval.

FAQ-avdelning

Är Android Auto värt det?

Android Auto gör det möjligt för dig att använda din telefon under körning på ett säkert och enkelt sätt. Som sådant är systemet verkligen värt det och när du väl använt det kommer du aldrig att gå tillbaka till att använda ditt inbyggda infotainmentsystem i bilen. Gränssnittet är mer eller mindre detsamma som i din telefon så det är lätt att bekanta sig med systemet på några sekunder.

  Vilka bilbarnstolar är bekväma?

System som dessa gör det dessutom möjligt för dig att använda dina favoritappar direkt på bilens huvudsakliga infotainmentsystem. Det finns helt enkelt ingen anledning till varför du inte skulle välja Android Auto, särskilt om du skaffar ett av de helt nya trådlösa systemen.

Hur mycket kostar Android Auto?

Android Auto appen är gratis att använda och du behöver inte betala någonting om du vill ladda ner den från Google Play Store. Men om du vill att din bil överhuvudtaget ska erbjuda den här typen av teknik måste du troligen betala runt ett par hundra dollar för att få den.

Android Auto kommer dock sannolikt att öka din bils totala återförsäljningsvärde, vilket innebär att du kommer att få tillbaka en del av kostnaderna. Om du väljer Android Auto behöver du dessutom inte betala för bilens navigationssystem eftersom Google Maps är överlägset alla dessa system.

Är Android Auto bättre än Apple Car Play?

Att jämföra Android Auto och Apple Car Play är som att jämföra äpplen med apelsiner. De är mer eller mindre lika med tanke på vad de erbjuder och det är uppenbart att personer som använder Android kommer att föredra Android Auto medan personer som använder iOS-enheter kommer att föredra Apple Car Play.

Båda dessa system är lika bra vilket innebär att du kommer att göra ett dåligt beslut om du använder något av dem.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts