Audi S4 tillförlitlighet

S4 är en sportversion av Audi A4-modellen. S-modellerna fokuserar på en ännu bättre motor och fler lyxfunktioner än de vanliga A4-modellerna. Audi är känt för sina roliga körningar med avancerade teknikbilar. S4 har fått en spännande kraftfull motor med alla moderna teknikfunktioner från Audi.

Audi S4

S4 har funnits på marknaden i nästan två decennier. S4 är i sin fjärde generation, B9, som avslöjades 2017. Varje generation har en sak gemensamt och det är Audis kraftfulla motor. den senaste generationen fick den nya turboladdade 3,0 L V6-motorn. B9 fick till och med en ansiktslyftning 2019.
Motorn ger en sinnesfrämjande körning med 349 hästkrafter och den går från 0 till 60 mph på bara 4,4 sekunder. S4, som är en komplett sportbil, har också ett fyrhjulsdrivet system med ännu större och bättre bromsar och fyrdubbla avgasrör.

Tillförlitlighet

Pålitlighet har alltid varit ett problem med sportbilar. Dessa bilar är gjorda för att ge hisnande körupplevelser, vilket påverkar motorn negativt. Audi S4:s tidigare generation hade vissa problem med gnisslande bromsar, överhettning och oljeläckage. Bilen har också ett tillförlitlighetsbetyg under genomsnittet på 2,0 av 5,0 och 42,8 poäng där 57 är genomsnittligt.

Underhåll

Varje bils tillförlitlighet kan ökas med god skötsel och underhåll. Eftersom S4 är en sportbil upplever bilen tunga prestanda, vilket gör att bilen behöver mer underhåll. Underhållet av Audis är vanligtvis högre än många andra märken, och S4 har en genomsnittlig årlig underhållskostnad på cirka 1 000 dollar.

  Audi RS3 Tillförlitlighet

Audi S4 – Kraft med kostnader

Bilen kan gå extremt snabbt och du kan njuta av bilens körning i fulla drag. S4 kan vara din dagliga körning med vissa extra utgifter, men bilen skulle ge dig sina 100 %. Sportbilar har vanligtvis färre tillförlitlighetsbetyg, och om du vill uppleva den spänningen måste du betala för resan.

FAQ

Är Audi S4 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Audi S4 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Audi S4?

Audi S4 är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Audi S4 och har den en turbo?

Audi S4 har 349 hästkrafter och ett vridmoment på 369 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Audi S4?

4,5 tum ( 11,43 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Audi S4 har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Är Audi S4 Twin Turbo?

V6-motorn på 3,0 liter driver den nuvarande generationen av S4 med direktinsprutning av bensin, en enda twin-scroll-turbo och 354 PS (260 kW; 349 hk) och 500 Nm (369 lbft).

Är en Audi S4 en bra bil?

S4 är överlag en bra bil. Höjdpunkter Körbeteendet kan vara både lugnt och sportigt med lågmälda höga prestanda. Vi saknar den roterande kontrollenheten i infotainmentsystemen. Lågvärden: S4 saknar visceral spänning och trånga passagerarutrymmen. Bedömning Även om S4 är atletisk och snabb är den inte lika engagerande eller snabb som andra sportbilar.

  Aston Martin DBX Tillförlitlighet

Vad står S för i Audi S4?

Dessa bilar har samma egenskaper som superbilar, men deras kostnader jämförs också. Audis högst presterande ”toppnivå” är RS-modellen. Den skiljer sig från den vanliga modellprogrammets ”S”-specifikation (”Sport”).

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts