Aston Martin DB9 GT Tillförlitlighet

Detta var den sista modellen av den vackra DB9. GT-modellen fick ytterligare uppgraderingar av sina prestanda. DB11 GT är en grand tourer och kallas för en exotisk superbil. Detta är en superbil som är gjord för superrika bilälskare. Bara ljudet av denna bil kan få dig att bli förälskad i denna skönhet. DB9-serien lades dock ned 2016 och ersattes av DB11.

Översikt

GT-modellen fick några uppgraderingar i sin motor och andra mindre saker. Det här odjuret av en bil har en 5,9 L V12-motor med 540 hästkrafter vid 6 750 varv per minut. Vridmomentet i den här bilen är 457 lb-ft och tiden från 0 till 60 mph är 4,4 sekunder. Bilen har också en manuell växellåda, vilket är sällsynt att hitta nuförtiden.

Tillförlitlighet

Den handgjorda tillverkningen av bilarna orsakar vissa problem, men Aston Martin har förbättrat sig mycket under de senaste åren. DB9 GT har fått tillräckligt bra tillförlitlighetsomdömen för en superbil. Kom ihåg att bilar som dessa ofta har tillförlitlighetsproblem.

Underhåll och reparationer

Underhållet av dessa exotiska åkattraktioner är ingen lätt sak. Dessa bilar är verkligen känsliga och driftskostnaden är ofta för hög. Du bör bara hålla 2 500 dollar åt sidan för reparationer och regelbundet underhåll av bilen.

Det finns dock en del mindre problem som rapporterats som med tanklocket och SAT-Nav. Dessa är extremt små problem. DB9 har också vissa av sina delar som bromsar, elektronik och växellåda som har använts i andra bilar också, och de har aldrig rapporterat några problem. Så förhoppningsvis har DB9 GT inte några större vanliga problem.

  Vilka är de bästa sportbilarna när det gäller säkerhet och tillförlitlighet?

En legend av en bil

DB9 GT har varit en riktigt bra bil och den är fortfarande ett bra köp. Bilens lyx och premiumkvalitet är absolut värt det. Försök dock att köpa en bil med garanti eftersom det skulle spara dig mycket.

FAQ om Aston Martin DB9 GT

Är det en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Aston Martin DB9 GT är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i en DB9 GT?

Aston Martin DB9 GT är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Minikompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Aston Martin DB9 GT och har den en turbo?

Aston Martin DB9 GT har 540 hästkrafter och ett vridmoment på 457 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-12 med en cylindervolym på 5,9 liter Bränslesystemet är MPI.

Hur stort är bagageutrymmet i en DB9 GT?

6,6 kubikfot (0,187 m3 )

Hur många säten finns det i en Aston Martin DB9 GT?

Aston Martin DB9 GT har 4 sittplatser.

Vilken typ av hjul har den?

Aston Martin DB9 GT har 20 X 8,5 tum aluminiumhjul fram och 20 X 11 tum aluminiumhjul bak.

Är en DB9 en bra investering?

En Aston Martin DB9 är en bra bil att investera i eftersom den har ett högt återförsäljningsvärde och är en klassisk bil. Aston Martin DB9 är också en lyxbil, vilket innebär att den är dyr att köpa. Aston Martin DB9 är dock fortfarande en säker investering eftersom den har ett starkt varumärke och är en tidlös klassiker.

  Volvo vs. Mercedes: Tillförlitlighet

Är Aston Martin DB9 en superbil?

Den här bilen är i allra högsta grad en superbil. När det gäller superbilar som är tävlingsklara är Aston en långt överlägsen bil jämfört med sina rivaler. DB9 är en vacker, elegant och fantastisk långkörare.

Hur snabb är Aston Martin DB9?

300 KM/H

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts